Disclaimer

Vakantie & Resort Leukermeer streeft ernaar om de inhoud op deze website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks kunnen wij onjuistheden, onvolkomenheden en afwijkende afbeeldingen niet volledig uitsluiten. 

Specifiek voor prijzen en informatie over onze producten geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Op basis van dergelijke fouten kunt u geen overeenkomst claimen met Vakantie & Resort Leukermeer. 

Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Evenmin kunnen rechten worden ontleend aan het functioneren van de website of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website (zoals een technische storing).

Websites van derden

Op onze website staan diverse links naar websites van derden. Vakantie & Resort Leukermeer is niet verantwoordelijk voor de inhoud op deze websites en/of het functioneren van deze websites. 

Auteursrechten 

Alle inhoud op deze website is intellectueel eigendom van Vakantie & Resort Leukermeer. Het kopiëren, verspreiden of anderzijds gebruiken van deze inhoud is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Vakantie & Resort Leukermeer.