Menu
Zoek & Boek

Beachclub Leukermeer

Vakantie is vaak pas écht vakantie als u eens niet zelf hoeft te koken en u lekker kunt laten verwennen... Dat is natuurlijk géén probleem bij Vakantiepark Leukermeer. Kom genieten van een verkoelend drankje, heerlijk hapje of uitgebreid drie-gangen diner... Beachclub Leukermeer met terras aan het water is daarvoor de perfecte gelegenheid. Ook kunt u gezellig bijpraten in het café, genieten van live-muziek of lekker frietjes halen in de snackbar. Kortom, we houden ervan om u lekker in de watten te leggen.

Beachclub Leukermeer is een bruisend middelpunt aan het Leukermeer, waar u met het hele gezin heerlijk kunt eten voor een aangename prijs. Het vakantiegevoel dat u heeft vanaf het terras, met uitzicht over het water... is eigenlijk onbetaalbaar.

Bekijk ook de facebookpagina van Beachclub Leukermeer!

Uitgaan op Vakantiepark Leukermeer

Voor een avondje goed stappen hoeft u  het vakantiepark helemaal niet af. Lekker makkelijk gewoon weer lopend naar 'huis'. In de discotheek Subway is tijdens de vakanties bijna elke avond wat te doen voor jong en oud. Ook in Beachclub Leukermeer is het vaak feest. Kom lekker dansen, ontspannen, eten, drinken en zingen! Door de goede isolatie heeft u hier geen geluidsoverlast van, hoe gezellig er binnen ook gefeest wordt.

 

 

ANWB