Menu
Zoek & Boek

Dorpen en steden

Een terrasje pikken of cultuursnuiven, lekker shoppen of mooie gebouwen bezichtigen in leuke steden. Het kan allemaal vanaf ons vakantiepark! De leukste plekjes hebben we voor u op een rij gezet.

LOTTUM: Dorpje dat vooral bekend is om het groot aantal rozenkwekers: 70 procent van de Nederlandse rozen komt uit ‘Het Rozendorp’. Op 21 min.

ARCEN: Sfeervol historisch stadje aan de Maas, enkele kilometers ten zuiden van Vakantiepark Leukermeer. Hét toeristische centrum van de omgeving. Slechts 17 min.

MAASTRICHT: De hoofdstad van de provincie Limburg. Mooie en gezellige toeristische stad aan de Maas. Door de aanleg van de nieuwe snelweg bent u hier al in een uur.

GEIJSTEREN: Sfeervol dorpje aan de Maas. Een aantal fraaie huizen en de prachtige omgeving maken een bezoek vanaf het vakantiepark zeer de moeite waard.

NIJMEGEN: Slechts een half uurtje rijden van het vakantiepark, deze mooie en oude universiteitsstad, een van de grote steden van Gelderland.

VENLO: Eén van de grootste en mooiste steden van Limburg, met prachtig stadhuis, oude binnenstad en veel winkels. Een half uurtje rijden van Vakantiepark Leukermeer.

VENRAY: Grootste plaats in de directe omgeving, met een uitgebreid winkelaanbod en een gezellige markt op maandagmiddag. Op 23 minuten.

DUITSLAND: Wist u dat u binnen 5 minuten rijden al de grens met Duitsland over bent? Ontdek de prachtige cultuur en natuur van onze oosterburen met (bedevaarts)dorpjes Kevelaer, Goch en Xanten. Bezoek Mönchengladbach, Keulen en het Centro in Oberhausen.

ANWB