Dorpen en steden

Een terrasje pikken of cultuursnuiven, lekker shoppen of mooie gebouwen bezichtigen in leuke steden:

Lottum

Dorpje dat vooral bekend is om het groot aantal rozenkwekers: 70 procent van de Nederlandse rozen komt uit ‘Het Rozendorp’.

Arcen

Sfeervol historisch stadje aan de Maas, enkele kilometers ten zuiden van Vakantiepark Leukermeer. Hét toeristische centrum van de omgeving.

Maastricht

De hoofdstad van de provincie Limburg. Mooie en gezellige toeristische stad aan de Maas. Door de aanleg van de nieuwe snelweg bent u hier al in een uur.

Geijsteren

Sfeervol dorpje aan de Maas. Een aantal fraaie huizen en de prachtige omgeving maken een bezoek vanaf het vakantiepark zeer de moeite waard.

Nijmegen

Slechts een half uurtje rijden van het vakantiepark, deze mooie en oude universiteitsstad, een van de grote steden van Gelderland. 

Venlo

Eén van de grootste en mooiste steden van Limburg, met prachtig stadhuis, oude binnenstad en veel winkels. Een half uurtje rijden van Vakantiepark Leukermeer.

Venray

Grootste plaats in de directe omgeving, met een uitgebreid winkelaanbod en een gezellige markt op maandagmiddag. 

Duitsland

Wist u dat u binnen 5 minuten rijden al de grens met Duitsland over bent? Ontdek de prachtige cultuur en natuur van onze oosterburen!

Zoek en boek

Omgeving overzicht

Omgeving overzicht

Bekijk alle mogelijkheden in de omgeving van Vakantiepark Leukermeer

Uw eigen chalet?

Uw eigen stekje op Vakantiepark Leukermeer?

Te koop!

Voor iedereen die het hele jaar door wil genieten van wat de Maasduinen, Limburg en Vakantiepark Leukermeer te bieden hebben.