Start bouw van de eerste fase van Marina Resort Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer is in samenwerking met Vastbouw gestart met de bouw van Marinaresort Leukermeer; een luxe Resort aan het water met prachtige en duurzame vakantievilla’s en Beach-appartementen, allen met een eigentijdse architectuur.

Er is in het najaar van 2020 gestart met de aanleg van de nieuwe hoofdwegen en de houten loopbruggen over het water. Vervolgens is verder gegaan met het uitzetten van de kavels en het heien van de funderingspalen. De planning is zo ingestoken dat grote activiteiten van de eerste fase van de bouw al voor het seizoen van 2022 zijn afgerond.  

Strand Marina Resort Leukermeer
 

Een nieuwe stap 

De realisatie van Marina Resort Leukermeer is een nieuwe uitbreiding van Vakantiepark Leukermeer. “Samen met onze partner Vastbouw willen we met dit resort de groeiende vraag naar luxe buitenverblijven beantwoorden. De recreant zoekt naar luxe op een bijzondere plek, bij voorkeur aan het water". Het exclusieve resort biedt de ideale uitvalsbasis voor quality time samen met familie of vrienden. Door de combinatie van natuur, water en bruisende steden zijn er eindeloze recreatiemogelijkheden. De verwachting is dat de woningen enkele weken per jaar gebruikt worden door de eigenaar. In de overige vrije weken worden ze verhuurd door 5-sterren Vakantiepark Leukermeer in samenwerking met Landal. De verhuurresultaten zijn naar verwachting erg gunstig omdat het exclusieve resort een beperkt aantal luxe villa’s, beach appartementen en hotelsuites heeft op een unieke locatie aan het water.

 

Wanneer wordt er niet gewerkt?

🏖️ Alle weekenden

🏖️ Pasen

🏖️ Koningsdag

🏖️ Hemelvaart 

🏖️ Pinksteren

🏖️ Fronleichnam

🏖️ Zomervakantie week 30 t/m 33