Vacature: Stagiar(e) Receptie

Bruis je van de energie, stroomt gastvrijheid door je bloed en ben je op zoek naar een superleuke stageplek op de receptie van het leukste vakantiepark in Limburg? Met supergezellige collega’s en altijd een vakantiegevoel? Dan zijn we op zoek naar jou als onze nieuwe stagiair receptie!

Wie zijn wij? 😃

Aan het Leukermeer ligt ons prachtige 5-sterren Vakantie & Resort Leukermeer en Marina Resort Leukermeer. Al ruim 35 jaar is Vakantie & Resort Leukermeer het leukste vakantiepark met camping

Wat ga je doen? 👉

Tijdens je stage loop je mee in het receptieteam en ondersteunt de medewerkers buiten. Geen dag is hetzelfde en er is genoeg te doen. Zo doe je heel veel verschillende praktijkervaring en kennis op in een team van superleuke collega’s! Je helpt mee met zowel backoffice als frontoffice taken. Je handelt reserveringen af en beantwoordt de telefoon en verzorgt de check-in en check-out van onze vakantiegasten. Onze gasten voorzie je van alle benodigde informatie en je staat ze op een en gastvrije manier te woord. Je hebt er plezier in om alle vragen en zaken op te lossen, ook wanneer de receptie vol staat met gasten en de telefoon rinkelt. Ook bij noodgevallen kunnen ze op jou rekenen. Je krijgt van ons genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van het receptie vak te leren. Ook ben je, als dat nodig is, inzetbaar op het park zelf. Je ondersteunt de medewerkers en voert diverse werkzaamheden uit, zoals de verhuur van de watersport, toezicht houden in het zwembad of de dag bezoekers welkom heten. Je krijgt de kans om deel uit te maken van de groei van Marina Resort Leukermeer waar momenteel 148 luxe vakantiewoningen en 34 appartementen worden gerealiseerd alsmede een trendy nieuw horecagelegenheid met prachtig uitzicht over het Leukermeer.

Wat vragen wij? 😎

  • Je bent minimaal 16 jaar
  • Je bent representatief
  • Je bent enthousiast en gastvrij
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
  • Je bent stressbestendig
  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit
  • Je volgt een relevante MBO opleiding
  • Duits is een pré

Wat bieden wij jou? 👇

Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel nieuwe mensen en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. De mogelijkheid om op het park te verblijven tijdens de stage is bespreekbaar. Een opleidingsconforme stagevergoeding. Stage en duur van de stage in overleg.

👉 Indien je interesse hebt in deze mooie stageplek,  stuur dan je CV met motivatie naar vakantie@leukermeer.nl ter attentie van Tosca óf Devin. Wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen. 

 

Solliciteer
 

Velden met een * zijn verplicht

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.