Fiets- en scooterverhuur

Diverse routes voeren u vanaf het vakantiepark door de Maasduinen langs pittoreske dorpjes en leuke plaatsjes, waar de Limburgse gastvrijheid nog voelbaar is. Het uitgebreide fietsknooppunten systeem vindt u ook terug in Noord-Limburg, waarmee het extra makkelijk is om een leuke en passende tocht te maken.

Heeft u uw eigen fiets of scooter niet mee op vakantie? Geen probleem! U kunt deze ook gewoon bij ons huren. En willen de kinderen lekker touren over het vakantiepark? Dan zijn er ook hele gave skelters te huur. Scooters zijn te huur vanaf 21 jaar. 

Op de website www.liefdevoorlimburg.nl vindt u ook een speciale pagina met heel veel leuke fietsroutes.

Tarieven

Fietsverhuur
Vanaf € 8,50 per dag

Scooterverhuur
Halve dag voor € 27,50

Scooters kunt u huren vanaf 21 jaar

Skelterverhuur

Onze turboskelters racen razendsnel het park over. Tenminste, als je hard genoeg trapt...

Mountainbiken

Nationaal Park De Maasduinen is een paradijs voor mountainbikers.

Met de fietsen van Vakantiepark Leukermeer, of met uw eigen mountainbike, fietst u in no-time midden tussen de glooiende stuifduinen. Een uitdaging vanwege het hellende oppervlak en een genot vanwege de prachtige natuur waar u doorheen fietst.

Speciale mountainbike routes

In de omgeving zijn er drie routes uitgezet, speciaal voor mountainbikers. Pas op, het is soms pittig doortrappen! Meer informatie op de website van Nationaal Park de Maasduinen.

Scooter huren

U rijdt zonder helm met de wind door uw haren op de retroscooter. Door de eenvoudige bediening kan iedereen er mee overweg. De scooters zijn voorzien van een automatische versnelling.

Fiets huren

Geniet van een fietstochtje in de omgeving of trap eens flink door, dwars door de Maasduinen heen. Bij het Leukermeer kunt u voor uzelf en de kinderen een fiets huren om de omgeving te verkennen.

Liefde voor Limburg

Op www.liefdevoorlimburg.nl vindt u nog veel meer informatie over onze mooie provincie Limburg.

Faciliteiten

Faciliteiten

Onze uitgebreide faciliteiten

Omgeving overzicht

Omgeving overzicht

Bekijk alle mogelijkheden in de omgeving van Vakantiepark Leukermeer

Brochure aanvragen of downloaden

 

Downloaden >
Aanvragen >

Zoek en boek