Jachthaven: varen met uw boot in Limburg

Uniek: een 5-sterren vakantiepark met luxe jachthaven in Limburg. Voor vakantiegasten, passanten en vaste ligplaatsen. Zélfs ligplaatsen voor watercampers!! Met uw boot varen in Limburg is prachtig. Neem uw boot mee op vakantie, want u bent van harte welkom in de mooist gelegen jachthaven in Limburg met mooie ligplaatsen en veel rust en ruimte.

Zoekt u een mooie jachthaven op één van de mooiste plekjes van Limburg? Dan bent u bij Jachthaven Leukermeer aan het juiste adres. Het is de perfecte thuishaven voor korte en lange tochten op de Maas en de aansluitende grote Limburgse plassen.

Binnen 5 minuten varen bent u op de Maas en daar mag u hard varen, wakeboarden, waterskieén & banaanvaren

Vaarroute

Aan de oever van de Maas ziet u een duidelijk bord met JACHTHAVEN LEUKERMEER. Via de voorhaven vaart u onder de brug links door het Leukermeer op.

NIEUW!

Uitbreiding Jachthaven

Zeer ruime ligplaatsen met luxe voorzieningen.

Nog ligplaatsen vrij!

U bent van harte welkom! 

Jachthaven Leukermeer

Jachthaven Leukermeer aan de Maas in Well is voorzien van nieuwe zeer ruime en verlichte steigers voor schepen tot wel 16 meter. De ligplaatsen zijn breed zodat de schepen niet met de stootwillen tegen elkaar liggen en is er met zeer ruime uitvaarwater rekening gehouden zodat er makkelijk kan worden gemanoeuvreerd. De brede steigers zijn voorzien van stroom- en waterpunten. Bovendien worden de waterleidingen om de 4 uur automatisch doorgespoeld waardoor het water gegarandeerd vers blijft.

Ook is er WIFI aanwezig en kunnen de boten ’s winters veilig in de haven blijven liggen.

Of u nu enkele dagen of een paar weken blijft; u kunt gebruik maken van luxe faciliteiten die de jachthaven te bieden heeft, zoals schone en moderne sanitair gebouwen, overdekt zwembad, restaurant, fitnessclub, tennisbaan, stranden, supermarkt, Beach club, kinderanimatie en nog véél meer.

Botenhelling

Neemt u uw boot mee op vakantie? In de jachthaven vindt u een botenhelling, waarmee u uw boot in- en uit het water kunt halen.

Uw boot mee op vakantie!

Onze ligplaatsen zijn voorzien van water en stroom. Of u nu met uw speedboot, jacht of zelfs met uw watercamper komt, iedereen is van harte welkom in de Jachthaven van Vakantiepark Leukermeer!

Passanten en vaste ligplaatsen:

U bent van harte welkom met uw eigen boot.

Prijslijst vaste havenplaatsen

Camping- en chaletgasten:

Neem uw boot mee op vakantie, vanaf € 6,50 per dag.

Prijslijst Campinggasten

Ligplaatsen

Blijft u het hele seizoen of voor één of meerdere nachten dan kunt u terecht in de splinternieuwe jachthaven voor het restaurant. De ligplaatsen zijn voorzien van water en stroom.

Sanitaire voorzieningen

Vakantiepark Leukermeer heeft mooie sanitairgebouwen waar u gratis gebruik van kunt maken.

Bootverhuur

Wilt u ook genieten op het water, maar heeft u geen eigen boot? Dan kunt u op ons vakantiepark ook een motorboot, waterfiets, sloep of kano huren.

Zwembaden

Zwemmen, spelen, spetteren... Bij Vakantiepark Leukermeer beleef je heel erg veel waterplezier!

Animatie

Jong en oud hoeft zich bij Vakantiepark Leukermeer geen moment te vervelen.

Supermarkt

Zeer uitgebreide supermarkt voor al uw boodschappen!

Faciliteiten

Voor iedereen is er wat te zien en te beleven op Vakantiepark Leukermeer!

Uw eigen chalet? Te koop!

Voor iedereen die het hele jaar door wil genieten van wat de Maasduinen, Limburg en Vakantiepark Leukermeer te bieden hebben.