Jachthaven: varen met uw boot in Limburg

Uniek: een 5-sterren vakantiepark met een luxe jachthaven in Limburg. Voor vakantiegasten, passanten en vaste ligplaatsen. Zélfs ligplaatsen voor watercampers!! Met uw boot varen in Limburg is prachtig. Neem uw boot mee op vakantie, want u bent van harte welkom in de mooist gelegen jachthaven in Limburg met mooie ligplaatsen en veel rust en ruimte.

Vaarroute:
Aan de oever van de Maas ziet u een duidelijk bord met JACHTHAVEN LEUKERMEER. Via de voorhaven vaart u onder de brug links door het Leukermeer op en waant u zich direct in het buitenland. Helder zwemwater, mooie toegankelijke oevers, wandel- en fietspaden en uitgebreide voorzieningen, zoals overdekt zwembad, supermarkt, restaurant met terras aan het water en nog véél meer.

NIEUW!

Uitbreiding Jachthaven

Zeer ruime ligplaatsen met luxe voorzieningen.

Nog ligplaatsen vrij!

U bent van harte welkom! 

Ligplaatsen

Blijft u het hele seizoen of voor één of meerdere nachten dan kunt u terecht in de splinternieuwe jachthaven voor het restaurant. De ligplaatsen zijn voorzien van water en stroom.

Uw boot mee op vakantie!

Onze ligplaatsen zijn voorzien van water en stroom. Of u nu met uw speedboot, jacht of zelfs met uw watercamper komt, iedereen is van harte welkom in de Jachthaven van Vakantiepark Leukermeer!

Passanten en vaste ligplaatsen:

U bent van harte welkom met uw eigen boot.

Prijslijst vaste havenplaatsen

Camping- en chaletgasten:

Neem uw boot mee op vakantie, vanaf € 6,50 per dag.

Prijslijst Campinggasten

Bootverhuur

Wilt u ook genieten op het water, maar heeft u geen eigen boot? Dan kunt u op ons vakantiepark ook een motorboot, waterfiets, sloep of kano huren.

Botenhelling

Neemt u uw boot mee op vakantie? In de jachthaven vindt u een botenhelling, waarmee u uw boot in- en uit het water kunt halen.

Faciliteiten

Voor iedereen is er wat te zien en te beleven op Vakantiepark Leukermeer!

Omgeving overzicht

Omgeving overzicht

Bekijk alle mogelijkheden in de omgeving van Vakantiepark Leukermeer

Uw eigen chalet?

Uw eigen stekje op Vakantiepark Leukermeer?

Te koop!

Voor iedereen die het hele jaar door wil genieten van wat de Maasduinen, Limburg en Vakantiepark Leukermeer te bieden hebben.