foto_0027_kids

Met ons uitgebreid programma komen de kinderen tijd te kort

Meer foto's >

Kinderactiviteiten op Vakantiepark Leukermeer: keileuk!

Natuurlijk neemt u uw kinderen mee naar Vakantiepark Leukermeer, en ze komen hier bijna tijd tekort. Met onze kinderactiviteiten hoeven de kleintjes en iets groteren zich geen moment te vervelen. Knutselen in de kidsclub, swingen in de kinderdisco, meedoen aan spannende speurtochten, gezellig ponyrijden, fanatiek voetballen, tafeltennissen, paintballen, jeepsafari: het is moeilijk kiezen. Hoe dan ook is een onvergetelijke vakantie verzekerd. En als de kids het naar hun zin hebben, dan de ouders ook, toch?
Zwembad

Speeltuinen

Een speeltuin is nooit ver weg op Vakantiepark Leukermeer. De kids kunnen naar hartelust spelen op leuke en veilige toestellen.
_0026_kidsclub

Kidsclub

In de Kidsclub is altijd wat te doen! Kinderen hebben de tijd van hun leven in de grote onderzeeër die per ongeluk tóch een zandbak is. Het animatieteam van Vakantiepark Leukermeer doet er alles aan om de vakantie voor uw kinderen onvergetelijk te maken. Buiten worden zandkastelen gebouwd en er wordt geschminkt en schatgegraven, binnen in de Kidsclub wordt er geknutseld en nog veel meer. En wie zijn die vreemde vogels die je de hele tijd voorbij ziet lopen...?
speurtocht

Speurtochten

Wat is er spannender dan speuren naar een schat? En die vind je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen! Want met onze speurtochten ben je niet in tien minuten klaar...
kinderdisco

Kinderdisco

Kom lekker springen en swingen in de kinderdisco. Leer de leukste dansjes en doe mee met de mini Playbackshow. We maken er ´n feestje van!
IMG_2818tafeltennisgoed

Tafeltennistoernooi

Ping, pong, SMASH! Een supergaaf tafeltennistoernooi voor alle leeftijden! Speel rond de tafel met z´n allen of een heel spannend toernooi tegen je tegenstander.

IMG_3610

Schatertheater

Lekker lachen, gieren & brullen. Dit theater is echt super leuk. Beleef de gekste verhalen met de leukste typetjes van het park!

laser_battle__16_

Laserbattle

Behoedzaam loop je door het veld, afwachten... De spanning is te snijden en neemt je mee naar het onbekende. Langzaam probeer je je pas te versnellen. De adrenaline pompt door je lichaam.... Plots sta je oog in oog met de tegenstander. Wie als eerste gelaserd wordt is voor enkele seconden uitgeschakeld! Met échte lasergeweren en uitrusting.

_0024_midgetgolf

Midgetgolfen

Dit spel speel je met vrienden, familie, campingburen, het maakt niet uit! En ook al heb je dit spel nog nooit gespeeld, iedereen kan het! Onze 18-holes midgetgolfbaan is een ware uitdaging voor iedereen. Sticks zijn te huur bij de receptie. Zorg ervoor dat je in zo weinig mogelijk slagen de bal in de hole slaat en WIN!
Van tevoren goed oefenen zodat je de winnaar word tijdens het échte midgetgolftoernooi met gave prijzen! Versla jij de hele camping?

5319_aJZb_381

Paintball

´´Sluip, stop, buk, schuil, richt en......... SCHIET!´´

Kinderen vanaf 8 jaar schieten met speciale kinderpistolen. Deze schieten minder hard, maar wel met echte (water) verfkogels! En wat is er nou leuker dan samen met vriendjes, vriendinnetjes en misschien zelfs met papa, mama of de buren een spannend vuurgevecht aan te gaan?!

Een ruig spel
Ook de volwassenen vanaf 14 jaar kunnen los gaan in ons prachtige Paintballbos. Je krijgt eventueel een beschermende uitrusting, een pistool en 50 kogels. Daarna worden de teams gemaakt en worden er verschillende spelvormen gespeeld waarbij iedereen in actie komt.

_0015_Laag_1

Skaten

Skaters mogen hun skateboard niet vergeten. Op onze halfpipe en slidepipe zijn de vetste moves en mooiste stunts mogelijk!
_0017_skelters

Skelteren

Onze turboskelters racen razendsnel het park over. Tenminste, als je hard genoeg trapt...

IMG_3801

Voetbal

Een lekker sportief potje voetbal met het hele park! Wie weet doen we een potje Nederland - Duitsland op ons voetbalveld aan het strand.

Pannatoernooi

Schop jij als eerste de bal bij je tegenstander door de benen? Dan heb jij PANNA!

Flessen voetbal

Of we nemen een hoop plastic flessen mee en gaan lekker flessenvoetballen! Voor ieder wat wils!

imagesCAKSTX44

Zandkastelen bouwen

Neem al je zandkasteel spullen mee en maak een prachtig kasteel op het strand! Met een gracht en een brug!

ASV33_Jeugdkamp_ma00004

Bosspel

Levend Stratego! Jagen op anderen, sluipen, tactisch spel. Niks leukers dan om als een maarschalk of een bom door het bos te rennen op zoek naar de vlag van de tegenstander. En dat dan zonder gepakt te worden. Allemaal in het speelbos op het Leukermeer!

 

IMG_3623

Danspret

Lekker swingen en de dag vrolijk beginnen. Deze activiteit is elke dag buiten bij de kidsclub om de hele camping lekker swingend wakker te maken!

Spelinstuif

Allerlei spelletjes voor alle kids! Tussen het dansen en het knutselen door, even een geinig spelletje. Wordt het vandaag Twister, Stoelendans of toch Apenkooien? Of een grappig potje tikkertje!

DSC00275

Miniplaybackshow

Welke ster is jouw favoriet? Grijp je kans en doe hem of haar na tijdens onze miniplaybackshow in de grote discotheek onder het restaurant! Het hele park komt kijken dus we moeten goed oefenen! Misschien komt er zelfs wel een **suprise act**!!

IMG_3610

Musical

Een musical voor het hele park, voor iedere leeftijd! Weet jij al welke rol je wilt gaan spelen?

kinderdisco

Talentenjacht

Kan jij heel goed zingen, grappige moppen vertellen, heel lang op je hoofd staan of ben je gewoon een talent op zich? Iedereen mag meedoen met deze show!

IMG_0216aangepast

Fietscrossbaan

De start begint met een helling waarna je de sprong maakt. Blijf op je fiets tijdens het hobbelparcours en maak een enorme scherpe bocht! Een super gave fietscrossbaan!!

minikwalleballen

Kwalleballen

Lekker vies worden hoort erbij! Met een zak vol zand en water overgooien! Wat een modderpret!!

Telefonisch reserveren?

0478 - 50 24 44
Het Leukermeer is een ANWB Eurotopcamping beoordeeld met een 9,1
ANWB