20120723_0100

Meer foto's >

Splinternieuwe jachthaven met prachtige ligplaatsen

Prachtige jachthaven met ruime boxen, passanten plaatsen, vaste ligplaatsen en uitgebreide voorzieningen.

Uniek: een 5 sterren vakantiepark met een luxe jachthaven in Limburg. Voor vakantiegasten, passanten en vaste ligplaatsen. Zélfs ligplaatsen voor Watercampers!!

U bent van harte welkom in de nieuwste Jachthaven in Limburg bij Vakantiepark Leukermeer. Tussen Venlo / Arcen en de sluis van Sambeek in de Gemeente Bergen doet u een aangename ontdekking. Het fantastische Leukermeer met mooie ligplaatsen en veel rust en ruimte. Aan de oever van de Maas ziet u een duidelijk bord met JACHTHAVEN LEUKERMEER. Via de voorhaven vaart u onder de brug door het Leukermeer op en waant u zich direct in het buitenland. Helder zwemwater, mooie toegankelijke oevers, wandel- en fietspaden en voor wie het wil uitgebreide voorzieningen. Bergen staat bekend om het watersportgebied midden in het Nationaalpark de Maasduinen. Aan de linkerzijde van het meer voor het vakantiepark Leukermeer vindt u misschien wel de mooist gelegen Jachthaven in Limburg ! Veel ruimte en gezelligheid. Ook de jeugd zal zich zeker goed vermaken met een uitgebreid programma, veel voorzieningen en tal van activiteiten in het hoogseizoen. Bij welke jachthaven in Limburg komt u dat nog tegen? Bij aankomst kunt u zich aanmelden bij de receptie of belt u de havenmeester.

Passantenplaatsen en vaste ligplaatsen.

Blijft u het hele seizoen of voor één of meerdere nachten dan kunt u terecht in de splinternieuwe jachthaven voor het restaurant. De ligplaatsen zijn voorzien van water en stroom. Of u nu met uw speedboot, jacht of zelfs met uw watercamper komt, iedereen is van harte welkom in de Jachthaven van Vakantiepark Leukermeer!

U maakt gebruik van uitgebreide voorzieningen en gratis sanitair. Voor boodschappen kunt u terecht in onze Pakgro supermarkt en er is draadloos internet aanwezig. Natuurlijk zijn er fietsen en scooters te huur, is er een wasserette en een heerlijk restaurant met terras en uitkijk op de jachthaven. Dat noemen wij nu een goed uitgeruste jachthaven in Limburg waar u lekker kunt genieten!

Passanten tarief per dag of dagdeel incl. 4 personen en gebruik sanitair:

Boot t/m 10 meter             € 15,00
Boot t/m 15 meter             € 17,50
Boot t/m 20 meter              € 20,00
Boten vanaf 20 meter        € 25,00
Extra persoon               €  3,75
Huisdier                       €  4,00

Tarief vaste ligplaatsen: Inclusief gebruik voorzieningen, zwembad enz.

Speedboten tot 20m2    €  995,00
Boten tot 45m2            € 1295,00
Boten tot 50m2            € 1395,00
Boten tot 55m2            € 1595,00
Boten tot 60m2            € 1795,00

Ligplaatsen voor chalethuurders en kampeerders.

Breng tijdens uw vakantie gerust uw boot mee naar vakantiepark Leukermeer. In de haven zijn ruime ligplaatsen. Hier ligt uw boot binnen handbereik tijdens uw vakantie. Dus zoekt u een camping in Limburg of een vakantie chalet in Limburg en wilt u dit combineren met een Jachthaven in Limburg, dan bent u op Vakantiepark Leukermeer van harte welkom!

Kijk hieronder voor de prijzen.

 Bekijk de ligging op de plattegrond

Ligplaatsen chalethuurders en campinggasten

Periodes Steigerplaats  Steigerplaats
(Kleine boot tot 4m)
 
Trailerplaats 
Seizoen
27 maart - 1 nov.
€ 650,00 € 350,00 -
2 Maanden
22 aug. - 1 nov.
€ 210,00 € 130,00 -
1 maand
iedere maand m.u.v. jul. en aug.
€ 135,00 € 80,00 -
Per dag
incl. trailer
€ 10,00 € 6,50 -
Plattegrond

Telefonisch reserveren?

0478 - 50 24 44
Het Leukermeer is een ANWB Eurotopcamping beoordeeld met een 9,1
ANWB