• 5-sterren camping in Limburg
  • Met binnen- √©n buitenzwembad
  • Kampeerplaatsen & accommodaties

Camping met binnen- en buitenzwembad in Nederland

Bij Leukermeer kunt er ervoor kiezen één van de accommodaties te huren zoals een gezellig ingerichte chalet, een comfortabele lodge of een unieke floating house op het water! De accommodaties zijn voor 4 tot maximaal 6 personen en een aantal zijn ook huisdiervriendelijk. Ook is er de mogelijkheid om te kamperen op een comfortplaats inclusief prachtig uitzicht over het water van het Leukermeer. Kom gezellig samen met het gezin vakantie in Limburg vieren. Gegarandeerd boordevol plezier tijdens uw vakantie op onze camping met zwembad in Nederland! 

 
 

Camping met binnenzwembad in Nederland

Wat is er nu lekkerder dan op een hete zomerdag een heerlijke, verfrissende duik in het buitenbad te nemen? Het is daarom ideaal dat Vakantie & Resort Leukermeer een camping met binnen- en buitenzwembad is. Vakantie & Resort Leukermeer beschikt over een overdekt zwembad, dit is ideaal voor dagen dat het weer even tegen zit. Het overdekte zwembad beschikt onder meer over een mooi massagegedeelte met massagebad en massagestralen. Daarnaast is er ook een kinderbad aanwezig. Hier kunnen de kleinere kinderen lekker zwemmen. En als u even klaar bent met het zwemmen, dan kunt u vanaf de kant prachtig uitkijken over het Leukermeer welke direct gelegen is aan onze camping met overdekt zwembad. Heerlijk toch een camping aan het water?

 

Bekijk hier ons zwembad¬† ‚¨áÔłŹ

 
 
 

Heerlijk zwemmen in het Leukermeer

Naast de¬†zwembaden¬†kunt u ook een verfrissende duik nemen in het Leukermeer. Dit meer is uitstekend geschikt om lekker in te zwemmen. Daarnaast biedt het meer ook de mogelijkheid om verschillende¬†watersporten¬†te beoefenen. U kunt hierbij kiezen uit rustgevende watersporten, zoals kano√ęn en waterfietsen, of de meer extreme watersporten, zoals wakeboarden en surfen. Zo kunt u van uw vakantie op onze camping met binnen- en buitenzwembad dus ook een coole watersportvakantie maken.

 

Activiteiten rondom het park

  • Wakeboarden en surfen
  • Kano√ęn en zeilen
  • Vissen
  • Zwemmen
  • Spelen bij de waterspeeltuin
 

Maak gebruik van de jachthaven

Komt u met de boot en wilt u lekker even kamperen op onze camping? Geen nood, u kunt gebruik maken van onze jachthaven. De jachthaven biedt ruimte aan uw boot, zodat u kunt genieten van een welverdiende vakantie. Zo kunt u met uw boot weg en toch genieten van de waterfaciliteiten van 5-sterren Vakantie & Resort Leukermeer.

 
 

Aquapark: voor al uw waterpret

Naast de zwembaden kunt u bij Leukermeer ook gebruikmaken en genieten van het Aquapark. Dit opblaasbare park is in juli en augustus geopend voor al uw waterplezier. Hier kunt u rennen, vliegen, glijden, springen en... vallen. Maar dan wel zacht, want de opblaasbare toestellen zijn hartstikke veilig. Dus kom lekker spelen in het aquapark!