• 5-sterren vakantiepark
  • Midden in de prachtige Maasduinen
  • Weekendje weg op of aan het water
 

Weekend weg naar Limburg

Wilt u er graag even tussen uit na een drukke week? Boek dan een ontspannen weekend weg naar Limburg bij Leukermeer Vakantie & Resort. Wij hebben verschillende accommodaties en kampeerplekken, denk aan beachlodges en autovrije kampeerplekken. Ons vakantiepark is ideaal voor watersportliefhebbers door de ligging aan het Leukermeer, vlak bij de Maas. Ook is ons park geliefd bij natuurliefhebbers, vanaf ons park loopt u zo naar de Maasduinen. Na een dag water- en natuurplezier kunt u genieten bij de beachclub, terwijl uw kinderen spelen in de speeltuin of zwemmen in het zwembad of het Leukermeer. Wanneer boekt u een weekend weg naar Limburg bij Leukermeer Vakantie & Resort?

 

Ontdek onze accommodaties of kampeerplaatsen⤵ 

Weekend weg in een huisje in Limburg

Als u een weekendje weg in een huisje in Limburg wilt boeken dan heeft u keuze uit verschillende accommodaties bij Leukermeer. Wij hebben onder andere ingerichte lodges en chalets met en zonder overdekt terras. Wilt u wat unieker overnachten tijdens uw weekendje weg in Limburg? Boek dan een overnachting op het water. Onze floating houses hebben een unieke ligging op het Leukermeer. Blijft u liever aan wal, maar wilt u wel hetzelfde prachtige uitzicht? Boek dan een van onze beachlodges met uitzicht op het strand of de haven. Wilt u toch liever kamperen aan het water tijdens uw weekend weg in Limburg? Ook dat kan bij Leukermeer, wij hebben comfortabele kampeerplaatsen. Voor welk huisje in Limburg kiest u voor uw weekend weg?

 

Vakantie & Resort Leukermeer:

  • Jachthaven met botenverhuur
  • Aquapark op het Leukermeer
  • Strand met Beachclub
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Padelbaan en Pumptrack
  • Watersport faciliteiten
  • Midgetgolfbanen
 

Sfeerimpressie van Leukermeer 📸

 

Tips voor uw verblijf op ons vakantiepark 

Tijdens uw weekend weg in Limburg bij Leukermeer hoeft u zich niet te vervelen, want er is veel te doen op ons vakantiepark. Ons park ligt aan het Leukermeer en is ideaal voor waterliefhebbers. Neem bijvoorbeeld een duik in het meer of in het binnen- en buitenzwembad, huur een boot of laat uw waterski kunsten zien. Kinderen kunnen zich uren vermaken bij ons Aquapark, bij de animatie of bij de sport en speeltuinen. De ouders kunnen ondertussen tot rust komen bij de Beachclub. Ook in de omgeving is veel te doen tijdens uw weekend weg. Bezoek Nationaal Park De Maasduinen of bezoek plaatsen zoals Arcen, Lottum of Venray. Er is veel te doen tijdens uw weekend weg in Limburg, waar kiest u voor?

 
 

Ontdek de omgeving van Leukermeer⤵ 

Veelgestelde vragen

🏖 Op welk vakantiepark in Limburg kan ik een weekendje weg boeken?

Leukermeer is een vakantiepark in Limburg waar u een heerlijk weekend weg kunt boeken. Ons park is ideaal voor watersport- en natuurliefhebbers, door zijn ligging aan het Leukermeer en bij de Maasduinen. Wanneer boekt u een weekendje weg naar Limburg?

🐕 Waar boek een weekend weg in Limburg voor mij en mijn hond?

Het leukste weekend weg in Limburg met uw hond vindt u bij Leukermeer. Ons vakantiepark is huisdiervriendelijk, maar dan moeten ze wel aangelijnd zijn. U kunt vlak bij ons park heerlijk wandelen bij de Maasduinen of zwemmen in de Maas. Wanneer zien we u en uw hond op ons park?

⏰ Waar kan ik last minute een weekendje boeken naar Limburg?

Ook last minute boekt u het leukste weekendje weg naar Limburg bij Leukermeer. Wij hebben een ruim aanbod accommodaties en kampeerplaatsen die u last minute kunt boeken. Bij Leukermeer geniet u van een heerlijk weekendje weg aan en op het water.