1. Camping bij Venray
  2. Ruime kampeerplaatsen
  3. 5-sterren camping

Camping in de buurt van Venray

Bent u op zoek naar een leuke camping in de buurt van Venray? Dan is Camping Leukermeer de plek voor u. Gelegen aan het mooie Leukermeer is dit een camping Venray voor jong en oud!

Camping Venray met watersport

Als u een liefhebber bent van watersporten, dan is Camping Leukermeer de plek bij uitstek om uw vakantie te plannen. De camping biedt namelijk verschillende stoere, leuke watersporten aan. Zo kunt u er bijvoorbeeld les nemen in Wakeboarden en Waterskiën. Tijdens de lessen leert u de fijne kneepjes van deze "extreme" watersporten. Bent u met een vriendengroep op vakantie? Dan is het banaanvaren mogelijk iets voor u. Klim met zijn allen op de banaan en kijk wie er het langste kan blijven zitten! Wilt u het liever wat rustiger aan doen op het water? Dan is het kanovaren, surfen of waterfietsen misschien de activiteit voor u.

 
Boek deze camping bij Venray
 

Kamperen op Camping Venray

Wilt u komen kamperen op onze camping? Dat is uiteraard mogelijk. Op Camping Leukermeer kunt u verschillende kampeerplaatsen reserveren. Zo is er de comfort kampeerplaats. Deze kampeerplaats beschikt over elektriciteit, een eigen watervoorziening EN u heeft toegang tot draadloos internet. Komt u met een camper, dan is de camperplaats misschien meer geschikt voor u. De camper plaatsen zijn ook voorzien van elektriciteit. Daarnaast heeft de plek een harde ondergrond, wat het opzetten van de camper een stuk makkelijker maakt.

 

Komt u ook?

Kamperen op camping Venray Leukermeer is dus van alle gemakken voorzien. U kunt hier heel goed verschillende watersporten beoefenen. Daarnaast kunt u uw eigen vaarmiddel meenemen tijdens uw vakantie. Er zijn verschillende kampeer en huurmogelijkheden op de camping, dus er is voor iedereen een ideale vakantie te plannen.

 
 

Camping met jachthaven

Ook als u met uw eigen vaarmiddel naar de camping wilt komen, is dit geen enkel probleem. U kunt gebruik maken van de jachthaven bij de camping. Hier kunt u aanmeren, om vervolgens een heerlijke vakantie aan het Leukermeer te beleven. U kunt hier zelfs een vaste plek reserveren.

Geïnteresseerd naar de jachthaven bij Camping Leukermeer? Kijk dan hier naar de tarieven voor 2020.

De omgeving van camping Leukermeer

Naast allerlei leuke activiteiten op Vakantiepark Leukermeer kunt u ook buiten de camping heel veel doen. Stedentrips, bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt van het vakantiepark zorgen er voor dat uw vakantie nóg leuker wordt. 

Bezienswaardigheden in de buurt van het park

Allereerst zullen we eens kijken naar de bezienswaardigheden in de buurt van het park. Neem bijvoorbeeld Nationaal Park De Maasduinen. Het nationaa park is ideaal voor wandel- of fietsvakanties. Laat u verrassen door de prachtige natuur die dit park te bieden heeft. Als we dan toch bezig zijn in de natuur: bezoek ook de Maasheggen. Dit gebied is, als u op eht juiste moment komt, bezaaid met de mooiste bloemen. Een aanrader is het in ieder geval zeker!

Steden in de omgeving

Als u vakantie heeft is het ook lekker om af en toe een stedentrip in te plannen. En ook dat kan heel goed vanaf de camping bij Venray. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Nijmegen? Deze Waalstad is fvoriet onder de dagjesmensen. Waarom? Omdat u hier gemakkelijk een hele dag kunt genieten. Lekker het terras op, een museum in of ontdekken wat de geschiedenis van de stad is. Vanaf het vakantiepark kunt u ook makkelijk de oversteek naar Duitsland maken en bijvoorbeeld het plaatsje Goch bezoeken. Dit kleine stadje heeft allemaal mooie "geheimen" om te ontdekken. Wij zullen u er alvast één vertellen: bezoek de Reidelhof. Deze prachtige tuin gaat uw verwondering te buiten. 

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid