• 5-sterren camping in Limburg
  • Jachthaven op de camping
  • Aan het Leukermeer

Luxe camping met jachthaven

Onze camping met jachthaven vindt u aan de oever van de Maas. Een uniek, 5 sterren camping waarbij het u nergens aan ontbreekt. De jachthaven heeft ruime ligplaatsen en biedt luxe voorzieningen als stroom- en watervoorzieningen. Uiteraard kunt u ook van de vele voorzieningen van de camping gebruik maken. Het Leukermeer en de zwembaden bieden de gewenste verkoeling tijdens warme dagen.

Boek onze camping met jachthaven

De ideale vakantie voor bootliefhebbers vindt u bij Camping Leukermeer. Verken de prachtige, Limburgse wateren tijdens een vaarvakantie in Nederland.

 
Vier vakantie op onze camping met jachthaven
 

Onze camping met jachthaven:

  • Blauwe vlag: Het water van onze jachthaven en strand zijn dus schoon, hygiënisch en veilig.
  • Botenhelling: U kunt eenvoudig uw boot in en uit het water halen.
  • Vaarroutes: Prachtige vaarroutes door mooie ligging aan de oever van de maas.
  • Bootverhuur: Geen eigen boot? Huren kan dus ook!

Bezoek het Vakantiepark Limburg

Afgezien van de jachthaven beschikt het vakantiepark Limburg ook nog over een aantal andere topvoorzieningen. Zo is er het Leukermeer (zoals de naam al doet vermoeden). Deze recreatieplas biedt ontzettend veel mogelijkheden. Wat dacht u van heerlijk relaxen op het strand, verschillende watersporten, lekker zwemmen of een drankje drinken bij de Beachclub? Bij het Leukermeer kunt u dit allemaal doen. 

Overige faciliteiten

Naast het Leukermeer zijn er ook nog andere hele leuke faciliteiten op de camping. Zo zijn er sportvelden, is er animatie en zijn er zwembaden. Ook kun je boodschappen doen op de camping en is er een fiets- en scooterverhuur. Lekker rondcrossen kan dus ook vanaf het vakantiepark Limburg.

Camping met zwembad

Komt u met de boot, dan kunt u deze aanmeren in de jachthaven en gaan genieten van alle waterfaciliteiten op Vakantie & Resort Leukermeer. Er is namelijk een mooi zwembad op het park waar u een heerlijke duik kunt maken. Daarnaast is er natuurlijk het Leukermeer waar u kunt zwemmen en plezier kunt maken van het Aquapark. Kom dus lekker genieten van de camping met zwembad en andere waterfaciliteiten. 

 
Boek onze camping met jachthaven