1. 5-sterren camping in Limburg
  2. Met binnen- én buitenzwembad
  3. Kampeerplaatsen & accommodaties

Mooie camping met zwembad

Tijdens het kamperen is er niets lekkerder dan een heerlijke duik in het zwembad nemen. Het is daarom heel erg fijn dat Vakantiepark Leukermeer een camping met zwembad is. En u kunt altijd zwemmen, ongeacht het weer. De camping beschikt namelijk over een overdekt én een buitenzwembad! Uiteraard kunt u op Vakantiepark Leukermeer ook in het buitenzwembad zwemmen. Want wat is er nou lekkerder dan op een hete zomerdag een heerlijke, verfrissende duik in het buitenbad te nemen? Heerlijk baantjes trekken, met ene balletje overgooien of naar de bodem duiken. Het buitenbad is dé plek voor een lekkere zomerdag! Kom gezellig samen met het gezin vakantie in Limburg vieren. Gegarandeerd boordevol plezier! 

Ook een overdekt zwembad

Vakantiepark Leukermeer beschikt ook over een overdekt zwembad. Dit is ideaal voor dagen dat het weer niet zo goed is. U kunt dan heerlijk overdekt zwemmen in het zwembad. Het overdekte zwembad beschikt onder meer over een mooi massagegedeelte met massagebad en massagestralen. Daarnaast is er ook een kinderbad aanwezig. Hier kunnen de kleinere kinderen lekker zwemmen. En als je even klaar bent met het zwemmen, dan kun je vanaf de kant prachtig uitkijken over het Leukermeer. Heerlijk toch?

 
Boek onze camping met zwembad
 
 

Maak gebruik van de jachthaven

Komt u met de boot en wilt u lekker even kamperen op onze camping? Geen nood, u kunt gebruik maken van onze jachthaven. De jachthaven biedt ruimte aan uw boot, zodat u kunt genieten vane en welverdiende vakantie. Zo kunt u met uw boot weg en toch genieten van de waterfaciliteiten van Vakantiepark Leukermeer.

 

Aquapark: voor al uw waterpret

Nog een extratje dat Vakantiepark Leukermeer te bieden heeft, is het Aquapark op het Leukermeer. Dit opblaasbare park is in juli en augustus geopend voor al uw waterplezier. Hier kunt u rennen, vliegen, glijden, springen en... vallen. Maar dan wel zacht, want de opblaasbare toestellen zijn hartstikke veilig. Dus kom lekker spelen in het aquapark!

 

Heerlijk zwemmen in het Leukermeer

Naast de zwembaden kunt u ook een verfrissende duik nemen in het Leukermeer. Dit meer is uitstekend geschikt om lekker in te zwemmen. Daarnaast biedt het meer ook de mogelijkheid om verschillende watersporten in te beoefenen. U kunt hierbij kiezen uit rustgevende watersporten, zoals kanoën en waterfietsen, of de meer extreme watersporten, zoals wakeboarden en surfen. Zo kunt u van uw vakantie op Vakantiepark Leukermeer dus ook een coole watersportvakantie maken.

 

Kamperen of huuraccommodaties

Wilt u heerlijk genieten van een vakantie op camping met Zwembad Leukermeer? Reserveer dan een kampeerplaats of een mooie huuraccommodatie. De kampeerplaatsen beschikken over alles wat u nodig hebt om een heerlijke kampeervakantie te beleven. Zo is er op elke kampeerplaats 10 Ampère elektriciteit en een wateraanvoer aanwezig. 

Mooie huuraccommodaties

Maar u kunt er ook voor kiezen een mooie huuraccommodatie te huren. Er zijn verschillende huuraccommodaties beschikbaar, van 4 tot 6 personen. U kunt dus met de hele familie heerlijk vakantie komen vieren op camping met zwembad Leukermeer. 

 
Boek uw verblijf