Menu
Zoek & Boek

Mooie camping met zwembad

Tijdens het kamperen is er niets lekkerder dan een heerlijke duik in het zwembad nemen. Het is daarom heel erg fijn dat Vakantiepark Leukermeer een camping met zwembad is. En u kunt altijd zwemmen, ongeacht het weer. De camping beschikt namelijk over een overdekt én een buitenzwembad!

Camping met zwembad

Uiteraard kunt u op Vakantiepark Leukermeer ook in het buitenzwembad zwemmen. Want wat is er nou lekkerder dan op een hete zomerdag een heerlijke, verfrissende duik in het buitenbad te nemen? Heerlijk baantjes trekken, met ene balletje overgooien of naar de bodem duiken. Het buitenbad is dé plek voor een lekkere zomerdag!

Ook een overdekt zwembad

Vakantiepark Leukermeer beschikt ook over een overdekt zwembad. Dit is ideaal voor dagen dat het weer niet zo goed is. U kunt dan heerlijk overdekt zwemmen in het zwembad. Het overdekte zwembad beschikt onder meer over een mooi massagegedeelte met massagebad en massagestralen. Daarnaast is er ook een kinderbad aanwezig. Hier kunnen de kleinere kinderen lekker zwemmen. En als je even klaar bent met het zwemmen, dan kun je vanaf de kant prachtig uitkijken over het Leukermeer. Heerlijk toch?

Camping met zwembad Binnen

Maak gebruik van de jachthaven

Komt u met de boot en wilt u lekker even kamperen op onze camping? Geen nood, u kunt gebruik maken van onze jachthaven. De jachthaven biedt ruimte aan uw boot, zodat u kunt genieten vane en welverdiende vakantie. Zo kunt u met uw boot weg en toch genieten van de waterfaciliteiten van Vakantiepark Leukermeer.

Heerlijk zwemmen in het Leukermeer

Naast de zwembaden kunt u ook een verfrissende duik nemen in het Leukermeer. Dit meer is uitstekend geschikt om lekker in te zwemmen. Daarnaast biedt het meer ook de mogelijkheid om verschillende watersporten in te beoefenen. U kunt hierbij kiezen uit rustgevende watersporten, zoals kanoën en waterfietsen, of de meer extreme watersporten, zoals wakeboarden en surfen. Zo kunt u van uw vakantie op Vakantiepark Leukermeer dus ook een coole watersportvakantie maken.

Aquapark: voor al uw waterpret

Nog een extratje dat Vakantiepark Leukermeer te bieden heeft, is het Aquapark op het Leukermeer. Dit opblaasbare park is in juli en augustus geopend voor al uw waterplezier. Hier kunt u rennen, vliegen, glijden, springen en... vallen. Maar dan wel zacht, want de opblaasbare toestellen zijn hartstikke veilig. Dus kom lekker spelen in het aquapark!

Kamperen of huuraccommodaties

Wilt u heerlijk genieten van een vakantie op camping met Zwembad Leukermeer? Reserveer dan een kampeerplaats of een mooie huuraccommodatie. De kampeerplaatsen beschikken over alles wat u nodig hebt om een heerlijke kampeervakantie te beleven. Zo is er op elke kampeerplaats 10 Ampère elektriciteit en een wateraanvoer aanwezig. 

Camping met zwembad Leukermeer

Mooie huuraccommodaties

Maar u kunt er ook voor kiezen een mooie huuraccommodatie te huren. Er zijn verschillende huuraccommodaties beschikbaar, van 4 tot 6 personen. U kunt dus met de hele familie heerlijk vakantie komen vieren op camping met zwembad Leukermeer. 

Lekker de omgeving in

Ondanks dat onze camping met zwembad heel leuk is, is het af en toe ook prettig om even van de camping af te zijn. Gelukkig is er heel veel te doen in de omgeving van de camping. Zoekt u bijvoorbeeld actieve activiteiten, dan kunt u bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen rondom de camping. Er is heel veel natuur te vinden in de regio, waardoor het gemakkelijk is om vanaf de camping de mooiste plekjes te vinden.

Camping met Zwembad natuur

Neem uw mountainbike mee

Ook als u van mountainbiken houdt is er genoeg te doen in de omgeving. Nationaal Park de Maasduinen is namelijk een walhalla voor mountainbikers. De mooiste routes dwars door de natuur kunt u hier fietsen. En heeft u zelf geen fiets mee? Dan kunt u deze gewoon huren op onze camping met zwembad.

Een leuke stedentrip

Ook kunt u in de omgeving van onze camping verschillende leuke steden bezoeken. Hiervan is de bekendste waarschijnlijk wel Nijmegen. Deze stad heeft een hele rijke geschiedenis. Sterker nog: Nijmegen is waarschijnlijk de oudste stad van Nederland. Met een geschiedenis die ruim 2000 jaar terug gaat, kunt u hier een prachtige stedentrip beleven. Want deze geschiedenis kunt u bijvoorbeeld ontdekken door een van de vele leuke Historische Stadswandelingen te doen. Deze wandelingen leiden u langs de mooiste (en oudste) plekjes van de stad. Een wandeling door Nijmegen met gids is dan ook een echte aanrader.

Een bezoekje aan Venlo

Rijdt u net de andere kant op, dan is een bezoek aan Venlo niet te missen. In Venlo kunt u ook allerlei leuks doen. In Venlo kunt u heerlijk shoppen en lekker op het terras zitten. Maar er zijn ook een heleboel leuke musea en attracties die u niet wilt missen. Zo wilt u absoluut de Botanische tuinen van het Jochumhof gezien hebben, en is een bezoek aan Venlo niet compleet zonder een bezoek aan het Limburgs Museum. En wilt u lekker actief zijn? Bezoek dan Klimtuin Fliegerhorst.

ANWB