Menu
Zoek & Boek

Sport & Spel

Wow... Wat is er hier veel te doen!

Houdt u wel van een beetje actie, gezelligheid en/of sporten? Of hebben uw kinderen energie voor 10? Dan bent u bij Vakantiepark Leukermeer aan het juiste vakantie adres. Op Vakantiepark Leukermeer organiseren we zoveel, dat u eigenlijk nooit uitgesport en -gespeeld bent. Doet u met ons mee? Kijk snel verder...

Actief tijdens je vakantie!

Actief tijdens je vakantie!

Naast ontspannen, is het ook heerlijk om actief te zijn. Of het nu gaat om uw conditie op peil te houden, iets leuks met de kinderen te doen of gewoon voor de lol. Bij ons kunt u uw hart ophalen, want er is een voetbalveld, een volleybalveld, een jeu-de-boulesbaan, een midgetgolf baan, een allweather-tennisbaan (rackets en ballen zijn te huur) en een tafeltennis. En dat is zelfs nog niet alles want er is ook nog een airtrampoline, skatebaan en fietscrossbaan.

Lekker relaxed

Lekker relaxed

Ben je wat minder sportief dan kun je komen relaxen in de sauna, het massagebad of lekker onder de zonnebank. Maar je kunt ook je hengel uitgooien aan de waterkant van het Leukermeer... Geniet van de rust en het prachtige uitzicht.

Voor de kids

Voor de kids

Ze vermaken zich uitstekend in ons speelbos en kunnen klimmen, klauteren, glijden op leuke en veilige speeltoestellen. Wie kan er het hoogste springen op de airtrampoline? En dan hebben we natuurlijk alle waterpret van het Leukermeer en het binnen-en buitenzwembad.

Fietsen, skelteren, fietscrossbaan en skatepark

Fietsen, skelteren, fietscrossbaan en skatepark

De omgeving van Vakantiepark Leukermeer is prachtig en het beste te ontdekken per fiets. De kinderen kunnen het park perfect ontdekken op onze turboskelters en racen razendsnel het park over. Tenminste, als je hard genoeg trapt... Maar er is ook een fietscrossbaan voor de stoere vakantiegangers en een skatepark. Vergeet je skateboard dus niet mee te nemen.

Fitnessclub More2BFit

Fitnessclub More2BFit

Boven ons zwembad vindt u de Fitness school 'More2Bfit'. Wilt u tijdens uw vakantie uw conditie graag op peil houden? Dan kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van alle faciliteiten van deze fitnesschool. Informeer ernaar bij onze receptie!

Bezoek website
ANWB