Menu
Zoek & Boek

Luxe huisje huren in Limburg

U wilt op vakantie in Limburg, maar u weet nog niet in wat voor accommodatie? Bij Vakantiepark Leukermeer kunt u diverse accommodaties huren in Limburg. Chalet of Lodge, met of zonder huisdier, voor 4 of 6 personen. De keuze is reuze! Voor iedereen is er wel een accommodatie die volledig aan de wensen voldoet.

Wilt u een huisje huren in Limburg?

Voor een vakantie aan het water in het prachtige Limburg bent u bij Vakantiepark Leukermeer aan het goede vakantie-adres! Zowel op als in de omgeving van het vakantiepark zijn vele leuke activiteiten te ondernemen. Watersport op het Leukermeer, wandeling door de natuur, winkelen, een stedentrip, er zijn mogelijkheden te over.

Direct een huisje huren in Limburg

Camping met Jachthaven

Camping Leukermeer is een vakantiepark Limburg met jachthaven. Hier kunt u uw boot aanmeren en heerlijk genieten van uw vakantie. Het Leukermeer is dé plek om heerlijk van het water te genieten. Er kan gezweommen worden, maar u kunt ook watersporten doen. Zo kunt u een heerlijke vakantie hebben op de camping met jachthaven.

Huisje huren in een prachtige omgeving

Vakantiepark Leukermeer is gelegen in een prachtige omgeving. De regio van Vakantiepark Leukermeer beschikt over verschillende natuurgebieden, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook kunt u verschillende steden bezoeken, zoals het Duitse Goch. Kortom, u hoeft zicht absoluut niet te vervelen als u een huisje huurt in Limburg.

Huisje huren Limburg

ANWB