Menu
Zoek & Boek

ANWB Topcamping in Nederland

Elk jaar worden de ANWB Top Camping en ADAC Superplatz bekend gemaakt. Vakantiepark Leukermeer is, net zoals de voorgaande 30 jaar, erkend als ANWB Top Camping. Ook het predicaat ADAC Superplatz is met een jaar verlengd en mogen we in 2017 voeren. We hebben van de ANWB een 5 sterren classificatie gehad en kunnen met recht zeggen een topcamping in Nederland te zijn! Uiteraard zijn we hier zeer trots op!

Bekijk onze luxe accommodaties en kampeerplaatsen!

Onafhankelijke inspectie voor topcamping in Nederland

De ANWB voert jaarlijks onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Ook in 2016 werden meer dan 2.000 campings geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen het sanitair, terrein, zwemfaciliteiten, recreatie en winkels & horeca. De 5 sterren classificatie voor onze topcamping in Nederland staat o.a. voor een uitblinkende kwaliteit, een top terrein en een mooi sanitair.

Komt u naar onze Topcamping in Nederland?

ANWB Erkende camping

Camping Leukermeer is door de ANWB uitgeroepen tot één van de beste ANWB Campings van Nederland. Niet zo gek, als je weet hoeveel leuke dingen je op dit vakantiepark kan doen. kijk maar eens naar de activiteiten, faciliteiten en mogelijkheden die deze camping te bieden heeft.

Topcamping  Nederland