Menu
Zoek & Boek

Het leukste vakantiepark in Noord Limburg

Ons vakantiepark in Noord-Limburg wordt alleen door natuurgebied de Maasduinen gescheiden van Duitsland. Ook de grens met België bevindt zich op korte afstand. Een Duitse of Belgische stedentrip is het bezoeken waard en zo gemaakt vanaf vakantiepark Leukermeer. Blijft u liever in Nederland, dan zijn steden als Eindhoven, Venlo en Roermond aan te raden.

Veel te doen op vakantiepark Leukermeer

Op Vakantiepark Leukermeer is ontzettend veel te beleven. Het is dan ook niets een top vakantiepark Noord Limburg. Zo kunt u verschillende activiteiten op het water doen. Wakeboarden, banaanvaren en over het Aquapark gaan zijn een aantal leuke voorbeelden. U kunt uiteraard ook heerlijk zwemmen op Vakantiepark Leukermeer. Dit kan zowel in het binnenzwembad als in het Leukermeer. 

Ook activiteiten buiten het water

De activiteiten op Vakantiepark Leukermeer hoeven niet allemaal in het water plaats te vinden. Er kan lekker gespeeld worden in de speeltuin, u kunt beachvolleyballen, er is een midgetgolfbaan en u kunt zelfs fitnessen. Er is leuke animatie op het park, zodat uw kinderen ook een topvakantie zullen beleven!

Warm welkom op ons vakantiepark in Noord-Limburg

Limburg staat bekend om de gemoedelijkheid, gezelligheid en de warme ontvangst. Eigenschappen die ook bij ons vakantiepark hoog in het vaandel staan. Er is in de omgeving van ons vakantiepark in Noord-Limburg van alles te beleven;

Wij zien u graag terug in Noord-Limburg om u een geweldige vakantie te bezorgen. Graag tot snel!

Boek uw vakantie op ons vakantiepark in Noord-Limburg

Vakantiepark Noord-Limburg

Vakantiepark in Noord Limburg met jachthaven

Wist u dat ons vakantiepark in Noord-Limburg beschikt over een mooie jachthaven? Onze jachthaven heeft plek voor rboten tot wel 20 meter. Dat betekent dat u eigenlijk met elke boot terecht kunt in onze jachthaven. Zowel de jachthaven als het strand zijn onderscheiden met een blauwe vlag. Deze vlag staat voor de kwaliteit van het water. Een blauwe vlag staat voor schoon, veilig en hygiënisch drinkwater. 

Botenhelling aanwezig

Ook beschikt de jachthaven over een botenhelling. Deze helling kan gebruikt worden om tijdens uw vakantie op ons vakantiepark in Noord-Limburg uw boot te water te laten. Dit is handig als u gewoon met de auto op vakantie gaat. Onze 5 sterren camping in Nederland ligt vlakbij de Maas, wat toegankelijk is voor snelvaarders. U kunt dus ook bij ons terecht met uw jetski, speedboot en waterscooter.

Ontdek ook de omgeving

Tijdens uw vakantie op ons mooie vakantiepark in Noord-Limburg is het natuurlijk ook ontzettend leuk om de omgeving van het park te ontdekken. Want die omgeving is ontzettend mooi. Alleen al het Leukermeer en de rivier de Maas die vlak langs ons park stroomt is een reden om ons park te bezoeken. Daarnaast staat u ook in no time op Nationaal Park de Maasduinen. Heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de rust. Daarnaast kunt u in dit park bijzondere dieren spotten. Zo kunt u hier de gladde lang, de zandhagedis, de bever en nog veel meer bijzondere dieren tegenkomen. Dat maakt een verblijf op ons Vakantiepark in Noord Limburg een unieke tijd!

ANWB