Menu
Zoek & Boek

ANWB campings in Nederland

Vakantiepark Leukermeer is door de ANWB uitgeroepen tot één van de best erkende ANWB campings in Nederland van 2020. Dat gebeurt alleen als een camping de maximale 5 sterren scoort tijdens de ANWB inspectie. Deskundige, onafhankelijke campinginspecteurs hebben ons beoordeeld op de onderdelen: sanitair, terrein, shops en horeca, zwemmen en recreatie.

ANWB kamperen

Wilt u op een toplocatie die is beoordeeld door de ANWB kamperen? Neemt u dan eens een kijkje bij onze ruime en gezellige kampeerplaatsen aan het water.

Veel te doen op onze camping

Op onze camping is ontzettend veel leuks te doen. Er is bijvoorbeeld een groot Aquapark, een verzameling opblaastoestellen op het water. U kunt hier als gast van onze ANWB Camping gebruik van maken. Aquapark Leukermeer is de plek waar u lekker kunt rennen, springen, glijden, duiken en klimen. 

Watersporten op de camping

Ook voor watersporten kunt u op onze ANWB camping terecht. Gezinnen kunnen een boot huren en eherlijk varen over het Leukermeer. En heeft u liver wat meer spanning en sensatie? Dan kunt u op onze Wakeboard- en waterski school terecht!Deze school maakt gebruik van top-apparatuur om uw de beste les te kunnen verzorgen.

Erkende ANWB Camping in Nederland met jachthaven

Een unieke 5-sterren ANWB camping in Nederland met eigen luxe jachthaven. Zo mogen wij ons omschrijven. Volgens de ANWB en volgens onze bezoekers. En daar zijn wij hartstikke trots op. U bent van harte uitgenodigd om uw prachtige boot mee te nemen op vakantie. WIj heten u van harte welkom in de mooiste jahthaven van Limburg met ruime ligplaatsen. 

Meer weten over onze ANWB camping met jachthaven? 

Of boek direct onze ANWB Camping

ANWB Camping

ANWB