Vakantie & Resort Leukermeer

4 voordelen van een eigen vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer

Waarom een vakantiewoning kopen bij Marina Resort Leukermeer?

Wilt u het hele jaar door genieten van vakantie? Dan is een eigen appartement of vakantiewoning echt wat voor u. Er gaat niets boven een eigen plek waar u op en top kunt genieten. Zo komt u na uw reis aan op Marina Resort Leukermeer, waar uw vakantie direct kan beginnen. Dit resort voor echte levensgenieters vindt u naast Vakantiepark Leukermeer en heeft alle ingrediënten in huis voor een heerlijke tijd. Tussen de glooiende heuvels van het Limburgse landschap ligt dit resort met smart op u te wachten. Wat u hier kunt verwachten? Luxe en duurzame appartementen en vakantiewoningen van hoogstaande kwaliteit inclusief een perceel grond.

Er zitten veel voordelen aan een eigen vakantiehuis kopen in Limburg die wij maar al te graag met u delen. Lees daarom snel verder als u zich ook afvraagt waarom een recreatiewoning kopen een goed idee is.   

Op vakantie wanneer u maar wilt

Er even tussenuit met de feestdagen, ontsnappen aan een winterdip of gewoon genieten van zomerse temperaturen op uw eigen vakantieadres? Met een eigen vakantiewoning kunt u zelf beslissen wanneer u er even tussenuit wilt gaan, en dat altijd op momenten dat het u uitkomt. Zodra u de sleutel van uw appartement of vakantiewoning in het slot steekt, voelt het direct als thuiskomen. Samen genieten met vrienden en familie! Ook zij zijn van harte welkom op het park. Krijgt u ook al vakantiekriebels?

Op vakantie zolang u wilt

In tegenstelling tot een vakantiehuis huren heeft u met een eigen vakantiewoning alle vrijheid. Of u nu wekenlang van huis wilt zijn of slechts een paar dagen wilt genieten van wat me-time: door een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik bent u in de gelegenheid om te genieten van een welverdiende vakantie op ieder moment. Een van de redenen dat een vakantiehuis kopen zo fijn is: u hoeft geen rekening te houden met de in- en uitchecktijden. Zo kunt u zo lang en vaak mogelijk genieten van het ultieme vakantiegeluk.

Zekerheid over uw vakantiebestemming

Een groot pluspunt bij het kopen van een eigen vakantiewoning is dat u niet voor verrassingen komt te staan. U bent bekend op het resort en weet waar u aan toe bent. Verblijven in een vertrouwde omgeving is een fijne bijkomstigheid. Op het resort zijn genoeg faciliteiten voor jong en oud, waardoor u zich geen moment hoeft te vervelen. Een bootje huren en samen varen op het Leukermeer of een verfrissende duik nemen in het zwembad! Door een recreatiewoning te kopen aan het water bij Marina Resort Leukermeer geniet u van deze en vele andere faciliteiten op steenworp afstand. Gasten van Marina Resort Leukermeer kunnen onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten op Vakantiepark & Resort Leukermeer.

 

Interessant rendement bij verhuur

U kunt ervoor kiezen om zelf gebruik te maken van uw vakantiewoning, maar u kunt uw woning ook met enige regelmaat verhuren. Een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik en voor de verhuur heeft verschillende voordelen. Niet alleen profiteert u van een interessant rendement, ook alles omtrent de verhuur van uw vakantiewoning wordt geregeld. De verhuurorganisatie van Marina Resort Leukermeer neemt u alles uit handen en zorgt ervoor dat u de woning met een gerust hart kunt verhuren. Een derde mogelijkheid is om de woning volledig te verhuren. Wat uw wensen ook mogen zijn, bij Marina Resort Leukermeer zit u altijd goed. 

Staat u te popelen om een vakantiehuis aan de Maas te kopen en valt het prachtige resort naast Vakantiepark Leukermeer ook bij u in de smaak? Lees op de website van Marina Resort Leukermeer meer informatie of neem contact op. Wie weet geniet u binnen de kortste keren van uw eigen droomwoning of appartement! 

 

Bekijk ook onze andere blogs ↓