Vakantie & Resort Leukermeer

5 redenen om de informatiedagen te bezoeken

5 redenen om de informatiedagen te bezoeken

Een fijne plek waar u even helemaal tot rust kunt komen op een prachtige locatie? Of een appeltje voor de dorst waar u in de jaren die volgen van kunt genieten? Combineer het beste van beiden met een eigen vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer! De aanschaf van een (tweede) vakantiewoning of appartement is een belangrijke stap in uw leven. Des te belangrijker om uzelf hierover goed te laten informeren. Op onze informatiedagen informeren we u vrijblijvend over de aankoop van een vakantiewoning voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van beide. Benieuwd waarom de informatiedagen het bezoeken waard zijn? Wij geven u vijf redenen.

De sfeer van het resort proeven

Er is geen betere manier om uw mogelijke nieuwe woning of appartement te ontdekken dan via een kennismaking op locatie. Op het resort naast Vakantiepark Leukermeer heerst een gemoedelijke sfeer die u gelijk proeft tijdens een bezoek. Gedurende een wandeling over het resort krijgt u direct een indruk van de faciliteiten van Vakantiepark Leukermeer, de unieke ligging aan het water en de tijdloze architectuur van de woningen en appartementen. Ziet u uzelf hier al wonen?

 

Een dagje uit en de omgeving verkennen

Na de talloze indrukken van uw mogelijke nieuwe vakantiewoning of appartement is het na afloop fijn om even het hoofd leeg te maken en alles te laten bezinken. Daarvoor bent u aan het goede adres in de omgeving van Vakantiepark Leukermeer. Breng een bezoek aan sfeervolle steden als Maastricht en Venray, struin door Nationaal Park De Maasduinen of ontspan in Thermaalbad Arcen. Bovendien is dit de perfecte manier om kennis te maken met de omgeving van Limburg.

Vragen worden beantwoord

De aankoop van een vakantiewoning of appartement is een grote beslissing. Het biedt u een waardevaste investering voor de toekomst. Het is daarom denkbaar dat u vragen heeft die u graag beantwoord wilt hebben omtrent de aanschaf van de woning, het financiële kostenplaatje of de verhuurorganisatie. Daarvoor zijn de informatiedagen het uitgelezen moment, aangezien experts u hier kunnen voorzien van antwoord op al uw vragen.

 
Marina Resort Leukermeer

Vrijblijvend kennismaken met de makelaar

Bent u nieuwsgierig naar hoe invulling wordt gegeven aan de realisatie van uw vakantiewoning voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van beide? Dan kunt u op de informatiedagen vrijblijvend kennismaken met de makelaar die u hierover van A tot Z kan informeren. Zo bent u geheel op de hoogte van belangrijke zaken met betrekking tot de woning en blijft u betrokken bij het gehele proces.

 

Veel informatie mee naar huis

Tijdens een informatiedag komt er veel op u af en het is begrijpelijk dat u niet over één nacht ijs gaat. Gelukkig krijgt u op de informatiedagen voldoende informatie mee naar huis, waardoor u op een later moment alles rustig kunt bekijken en terug kunt lezen. Bovendien heeft u zo ook de mogelijkheid om alles met uw vrienden of familie door te spreken. Wel zo fijn.

Bent u geïnteresseerd in een eigen vakantiewoning op Marina Resort Leukermeer voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van beide? Neem dan vrijblijvend contact op of bezoek de informatiedagen.