Vakantie & Resort Leukermeer

Vakantiewoning kopen: 8x antwoord op uw vragen

Vakantiewoning kopen bij Marina Resort Leukermeer: 8x antwoord op uw vragen

Met een eigen vakantiewoning kunt u het hele jaar door genieten van vakantie. Zo hoeft u geen rekening te houden met de beschikbaarheid van de woning en kunt u er tussenuit op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een eigen vakantiewoning bij veel mensen hoog op het verlanglijstje staat. Is dit ook voor u een wens die u graag in vervulling ziet gaan? Dan bent u bij Marina Resort Leukermeer aan het juiste adres. Op het resort dat naast Vakantiepark Leukermeer ligt, vindt u talloze woningen waar ontspanning gegarandeerd is.

Om u zo goed mogelijk te informeren over de aanschaf van een vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer beantwoorden wij hieronder acht veelgestelde vragen

Welke vakantiewoningen staan in de verkoop?

Prachtige vakantiewoningen en luxueuze appartementen: Marina Resort Leukermeer weet precies wat u zoekt in een accommodatie en de vakantiewoningen beschikken daarom over alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. De woningen zijn volledig ingericht en bieden u een luxe uitstraling van binnen en buiten. Als u dol bent op ontspanning zijn de vakantiewoningen met wellness een goede keuze. Bovendien kunnen booteigenaren hun geluk niet op, want de vakantiewoningen zijn gelegen aan het water. Kiest u voor een van de vakantievilla’s of appartementen bij Marina Resort Leukermeer, dan weet u zeker dat u lang kunt genieten van uw uitvalsbasis dankzij het gebruik van duurzame materialen. 

Voor hoeveel personen zijn de vakantiewoningen geschikt?

Naast Vakantiepark Leukermeer vindt u Marina Resort Leukermeer met vakantiewoningen voor gezelschappen van ieder formaat. Zo zijn er diverse typen vakantiewoningen beschikbaar en kunt u kiezen voor een 2- en 4- persoons appartement, of een vakantiewoning voor 4 tot maar liefst 16 personen. Over uw privacy hoeft u zich geen zorgen te maken, want per twee personen is er altijd een slaapkamer aanwezig. Bovendien beschikken de meeste vakantiewoningen ook over een eigen badkamer per tweetal. Zo kunt u zorgeloos vakantie vieren met een groot gezelschap.

Vakantiewoning kopen

Mag ik tijdens een verblijf gebruik maken van de faciliteiten?

Het hebben van een vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer biedt verschillende voordelen. Naast de compleet ingerichte woningen die ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt, kunt u onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van het resort en van Vakantiepark Leukermeer. Zo kunt u heerlijk ontspannen aan het zwembad of het strand, vertoeven in de jachthaven of bij de beachclub. Ook uw kinderen zullen optimaal genieten, want met de animatie en het aquapark is vermaak altijd dichtbij. 

Kan ik een vakantiewoning volledig voor eigen gebruik kopen?

Wilt u graag beschikken over een eigen vakantieadres in Limburg waar u kunt genieten wanneer u dat wilt? Dan is een vakantiewoning voor eigen gebruik de ideale keuze. Bovendien zijn er diverse prijsklassen aanwezig, waardoor er voor u altijd een passende woning te vinden is. Tussen het aanbod van exclusieve vakantiewoningen en appartementen vindt u uw droomwoning, die u volledig met uw eigen gezelschap kunt betrekken. Dat betekent dat u de woning niet hoeft te delen en u niet verplicht bent om de woning te verhuren. 

Vakantiewoning kopen en verhuren

Kan ik mijn vakantiewoning zelf gebruiken én op de overige dagen verhuren?

Wilt u een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik en verhuur? Dan is dat ook mogelijk. Zo kunt u op gezette tijden genieten van uw eigen vakantiewoning en op de overige momenten de woning of het appartement verhuren. Hierbij kunt u zelf beslissen wanneer u uw intrede doet in de woning en op de overige momenten profiteert u van een interessant rendement bij de verhuur van de woning.

Als ik mijn vakantiewoning wil verhuren, hoe werkt dit precies?

Zorgeloos verhuren staat bij Marina Resort Leukermeer centraal. Zo kunt u gebruik maken van de professionele verhuurorganisatie van Marina Resort Leukermeer, die u ontziet in het verhuren en beheren van uw vakantiehuis. U behoudt te allen tijde de controle en online toegang tot uw vakantiehuis. Bovendien wordt het onderhoud voor u geregeld, verloopt de communicatie gestroomlijnd en is het verhuren altijd transparant. 

Vakantiewoning kopen

Koop ik een vakantiewoning inclusief eigen grond?

Marina Resort Leukermeer heeft woningen met recreatiegrond te koop in Nederland, waardoor u een appartement of woning altijd met eigen grond koopt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u uw vakantiewoning moet verlaten, omdat de huur van de grond wordt stopgezet. Bovendien is het aanschaffen van een vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer altijd een waardevaste investering.

Hoeveel woonoppervlakte hebben de vakantiewoningen?

Kiest u voor een eigen vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer, dan beschikt u over voldoende ruimte. Zo hebben de appartementen een woonoppervlakte vanaf 52 m2, waardoor er genoeg plek is om gasten te ontvangen. Ook de woningen bieden met een woonoppervlakte van 80 m2 tot 222 m2 genoeg plaats voor vakantiegeluk. Zelfs buiten uw vakantiewoning kunt u alle kanten op, aangezien de oppervlakte van het perceel tussen de 250 m2 en 608 m2 bedraagt. 

Wilt u ook een vakantiewoning aanschaffen bij Marina Resort Leukermeer? Neem dan vandaag nog contact op en laat uw droom in vervulling gaan. 

 
 

Bekijk ook onze andere blogs: