Vakantie & Resort Leukermeer

Uw eigen vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer

Eigen vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer

Wordt u ook zo blij van vakantie? Zodra alle spullen in de auto staan en u de deur achter u dicht trekt, glijden alle zorgen van u af en kan het genieten beginnen. Zeker wanneer u verblijft in een eigen, prachtige accommodatie op een fantastische plek. Zo wordt naast Vakantiepark Leukermeer een nieuw resort - Marina Resort Leukermeer - ontwikkeld, waarop de meest luxe en exclusieve vakantiewoningen worden gebouwd. Daardoor kunt u genieten van een eigen vakantiewoning op een van de mooiste plekken in Nederland. Bovendien heeft dit resort veel meer in petto. Lees snel verder als u ook een tweede huis wilt kopen en benieuwd bent waarom een eigen vakantieadres aan het Leukermeer een geweldig idee is.   

Schitterende villa's en appartementen

Op Marina Resort Leukermeer is gestart met de bouw van luxe en duurzame villa's en appartementen voor de verkoop. Inmiddels is de eerste bouwfase in volle gang, wat inhoudt dat de loopbrug en hoofdweg af zijn en er begonnen is met de bouw van de woningen. Op dit nieuwe resort, naast Vakantiepark Leukermeer, kijkt u uw ogen uit. Prachtige villa's die over alle faciliteiten beschikken die u zich maar kunt wensen én de meest luxe appartementen waarin u niets tekort komt. Door alle luxe en faciliteiten komt u volledig tot rust in uw eigen vakantiewoning. Zo kunt u bij sommige vakantiewoningen zelfs kiezen voor een wellness uitvoering, waardoor u even goed kunt ontspannen aan het einde van de dag. Of u nu met 2 of 16 personen vakantie wil komen vieren, op Marina Resort Leukermeer kunt u een woning kopen voor kleine én grote gezelschappen.

Duurzaamheid staat centraal

Naast de luxe die centraal staat bij alle vakantiewoningen, is duurzaamheid een aspect dat terugkomt in iedere accommodatie. Zo zijn alle woningen en appartementen zo efficiënt mogelijk ontworpen en zijn er duurzame materialen gebruikt bij de bouw die tevens herbruikbaar zijn. Ook vereisen de gebruikte materialen weinig onderhoud, waardoor u vooral de lusten en niet de lasten heeft van uw eigen vakantiewoning. Bovendien zijn de recreatiewoningen energiezuiniger dan de gestelde norm dankzij goede isolatie, zuinige installatie en gebruik van groene stroom. Zo kunt u zonder zorgen een recreatiewoning kopen in Limburg die zo min mogelijk impact heeft op het milieu. 

Voor eigen gebruik en (gedeeltelijke) verhuur

Hoewel u ervoor kunt kiezen om zelf gebruik te maken van de vakantiewoning, kunt u er ook voor kiezen om de woning (gedeeltelijk) te verhuren. Indien u kiest voor gedeeltelijke verhuur kunt u genieten van de woning wanneer u dat wilt en de overige tijd de investering terugverdienen. Door de vele faciliteiten rondom de woning is dit een geliefde plek voor vakantievierders. Kiest u ervoor om de woning te kopen voor volledige verhuur? Dan is dit ook mogelijk. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u bij de verhuur van uw woning.

 

Jachthaven, stranden, zwembaden, beachclub en nog veel méér

Een vakantievilla kopen op een bruisende locatie is voor velen een droom. Wat betreft de locatie is het top, want gasten van Marina Resort Leukermeer maken onbeperkt gebruik van alle faciliteiten van Vakantie & Resort Leukermeer. Zo vindt u hier een zeer luxe jachthaven, mooie stranden, een leuke speeltuin en zelfs een overdekt zwembad met whirlpool. Ook bij de Beachclub bent u van harte welkom op het schitterende terras met uitzicht op het Leukermeer voor een verkoelend drankje op een warme zomeravond. Hierdoor heeft u alles wat u nodig heeft en bent u altijd op de juiste plaats voor gezelligheid.  

Ligging in Limburg en aan het Leukermeer

Met steden als Maastricht en Nijmegen in de buurt, is er ook in de Limburgse omgeving genoeg te ondernemen. Terwijl cultuurliefhebbers hier genieten van wat ze zien, slaan shoppers hun slag in een van de talloze winkels. Voor een dagje ontspanning bent u aan het juiste adres bij Thermaalbad Arcen, waar u na een kwartier rijden arriveert. Ook aan het Leukermeer zelf kunt u heerlijk ontspannen. Neem bijvoorbeeld plaats voor een dagje strand. Bent u liever actief bezig? Dan zijn het watersportgebied, de golfbanen of Nationaal Park De Maasduinen geschikte locaties voor een dagje uit. Kortom, een vakantieappartement of woning kopen is een goede keuze in deze veelzijdige omgeving. 

Bent u enthousiast geworden over het prachtige en nieuwe resort naast Vakantiepark Leukermeer? Bekijk de website voor meer informatie. Wacht niet te lang, want voor u het weet is uw droomwoning of appartement verkocht!

 

Bekijk ook onze andere blogs ↓