• 5-sterren vakantiepark
  • Huisdiervriendelijke accommodaties
  • Midden in de prachtige Maasduinen

Vakantiepark aan het water met uw hond 

Op zoek naar een leuk vakantiepark waar u ook uw hond mee naar toe kunt nemen? Kom dan naar 5-sterren vakantie & Resort Leukermeer. Honden zijn van harte welkom bij ons op het vakantiepark, mits aangelijnd. Per kampeerplaats of accommodatie is één hond toegestaan. Wilt u met de hond in het water? Dat kan! Aan de overkant van ons park zit de voorhaven van de Maas, waar u heerlijk met uw hond kunt zwemmen. Ook de omgeving van de Maasduinen is de moeite waard om te ontdekken samen met uw hond. Na een wandeling door het natuurgebied kunt u heerlijk ontspannen op het vakantiepark in uw eigen chalet of op uw eigen kampeerplaats. Leukermeer is een perfect vakantiepark voor zowel u als uw hond!

Zoek & Boek uw vakantiehuis met uw hond⤵

 

Overnachten in een vakantiehuis in Nederland met uw hond

Geniet op een vakantiepark met uw hond in Nederland. Vakantie & Resort Leukermeer heeft zowel chalets als kampeerplaatsen die huisdiervriendelijk zijn. De chalets hebben een ideale ligging midden op ons vakantiepark. Alle chalets hebben een overdekt terras waardoor u en uw viervoeter altijd buiten kunnen zitten. Toch liever kamperen aan het water met uw hond? Ook dat is mogelijk op ons vakantiepark met uw hond. De kampeerplekken zijn van alle gemakken voorzien. Wilt u nog meer comfort en veiligheid? Boek dan een autovrije kampeerplaats. Ons vakantiepark aan het water in Nederland heeft genoeg mogelijkheden om te overnachten samen met uw hond.

Ons huisdiervriendelijke vakantiepark:

  • Aan het Leukermeer
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Beachclub Leukermeer
  • Jachthaven, Aquapark en watersport
  • Midgetgolf- en padelbaan
  • Live muziek en discotheek
  • Animatie en theater voor de kinderen
 
 

Ontdek de omgeving vanuit uw vakantiehuis met uw hond in Limburg

Uw vakantiehuis bij Leukermeer ligt midden in het prachtige natuurgebied De Maasduinen. Wandel vanuit uw vakantiehuis in Limburg met uw hond naar Nationaal Park De Maasduinen. Het afwisselende gebied bestaat onder andere uit duinen, bossen, heides, akkers, stuifzanden en vennen. Uw hond is van harte welkom in dit natuurgebied, mits aangelijnd. Ook Landgoed de Hamert heeft mooie wanderoutes waar u heerlijk kunt wandelen met uw aangelijnde hond. Wilt u liever dat uw hond vrij kan rondrennen? Breng dan een bezoek aan Hondenlosloopgebied 'Eendenmeer' in Nieuw-Bergen (10 minuten rijden). Wanneer boekt een vakantie met uw hond bij Vakantie & Resort Leukermeer?

 

Hier vindt u ons vakantiepark waar uw hond welkom is⤵

 

Veelgestelde vragen:

Op welk vakantiepark met hond ben ik welkom?

Op ons vakantiepark is uw hond van harte welkom. Leukermeer heeft zowel chalets als kampeerplaatsen waar u kunt verblijven met uw hond. Geniet samen met uw hond van een welverdiende vakantie midden in het natuurgebied De Maasduinen.

Waar kan ik overnachten op een vakantiepark met mijn hond aan het water?

Dat kan bij vakantie & Resort Leukermeer. Ons vakantiepark in Limburg ligt aan het water, waardoor het een ideale bestemming is voor uw vakantie op een vakantiepark met uw hond. Tijdens uw vakantie kan uw hond heerlijk zwemmen in de voorhaven van de Maas.