header_ladies

Veel watersport plezier!

Meer foto's >

Watersport in Limburg

Vakantiepark Leukermeer biedt volop actie op het water! U kunt bij ons watersporten in alle soorten en maten beoefenen. Varen in een kano of een kajak, banaanvaren, een motorboot besturen, waterfietsen, wakeboarden. Het kan allemaal! Een eigen wakeboardschool On board Wakeboarding en het beste materiaal maken van Vakantiepark Leukermeer een fantastische watersportervaring!
kanovaren

Beachkano’s

Alleen of met z’n tweeën: in onze beachkano’s leert u het Leukermeer van zijn mooiste kant kennen!
_0034_kajak

Kajaks

Doe wat de Eskimo’s al tijden doen: ga lekker peddelen in een kajak! In alle rust het Leukermeer verkennen met zijn tweeën of drieën: het kan in onze huurkajaks.
_0003_waterfiets

Waterfietsen

Lekker relaxed over het Leukermeer drijven en de prachtige omgeving in u opnemen: het kan op onze populaire waterfietsen. En het is nog goede training voor uw beenspieren ook...
_0004_wakeboard

Wakeboarden

Op het Leukermeer leren Wakeboarden! Dat kan bij On Board Wakeboarding.  Mét een gave boot en een uniek communicatiesysteem: u krijgt instructies via luidsprekertjes in de helm. Dat wordt een TOP vakantie!
banaanvaren

Banaanvaren

De gezelligste boot op Vakantiepark Leukermeer heeft de vorm van een banaan. Met z’n achten op dit gele gevaarte is lol gegarandeerd! Voor alle fun op het water Onboard Wakeboarding.
motorboten

Motorboten

Wilt u zelf een stukje varen? Huur dan een van onze motorboten. Geniet met het hele gezin op het Leukermeer!
P7230065

Sloeptocht

Lekker varen en terug wandelen! Wij varen u met onze enige échte reddingssloep naar de andere kant van het Leukermeer. Vanuit hier wandelt u in ongeveer een uurtje terug naar het park! Een prachtige wandeling waarbij u het bezoekerscentrum van de Maasduinen tegenkomt, het speelbos ´de Boskoel´ en het prachtige Reindersmeer. Ook honden mogen mee zodat ook zij kunnen genieten van de wijde omgeving! Misschien komen jullie wel piraten tegen...!

Waterscooters/Jetski´s

Helaas is het niet toegestaan om een Waterscooter/Jetski mee te nemen naar het Leukermeer.

Telefonisch reserveren?

0478 - 50 24 44
Het Leukermeer is een ANWB Eurotopcamping beoordeeld met een 9,1
ANWB