1. Watersportactiviteiten
  2. Binnen- en buitenzwembad
  3. Camping gelegen aan het water

Camping in Limburg 2020

Bent u op zoek naar een camping Limburg voor 2020? Wij denken dat u bij Vakantiepark Leukermeer de juiste camping heeft gevonden. Want dit vakantiepark staat namelijk bol van de leuke activiteiten en goede faciliteiten!

Veel te doen op Vakantiepark Leukermeer

Er is heel veel te doen op Vakantiepark Leukermeer. Want, zoals de naam al doet vermoeden, ligt het park aan het Leukermeer. Dit meer zorgt naast veel zwemplezier ook voor de nodige uitdagende watersportactiviteiten. U kunt er bijvoorbeeld:

  • Zeilen: vaar het Leukermeer over en geniet van de natuur. Vanaf de zeilboot kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van het meer.
  • Surfen: zit u liever wat dichter op het water? U kunt uitstekend surfen op het Leukermeer.
  • Kanoën: Op Vakantiepark Leukermeer kunt u verschillende kano's huren. Zo kunt u in uw eentje het water over in de Beachkano, met zijn tweeën in de Duo Kano of zelfs met zijn drieën in de Kayak. 
  • Waterfietsen: ook leuk, met de waterfiets het meer verkennen. Huur een waterfiets op het vakantiepark en beleef deze leuke activiteit.
  • Sloep huren: in alle rust over het water varen? Bij Vakantiepark Leukermeer kunt u een sloep huren om het water te trotseren.

Voor de echte waaghalzen is er zelfs een waterski en wakeboard school. Hier kunt u deze sporten leren en uitvoeren. Zo krijgt uw vakantie een extreem tintje.

Boek nu!
 

Wat heeft deze camping in Limburg in 2020 nog meer te bieden?

Genoeg! Want naast het Leukermeer beschikt het vakantiepark ook over een binnen- én een buitenzwembad. Zo kun je ongeacht het weer altijd lekker zwemmen. De kinderen kunnen heerlijk in de speeltuin spelen terwijl u lekker relaxt in de Beachclub van het park. En hebben de kinderen geen zin om in de speeltuin te spelen, dan kunnen ze meedoen aan een van de leuke activiteiten van het animatieteam. Hier wordt bijvoorbeeld theater gemaakt, een playbackshow opgevoerd, bingo gespeeld of lekker gedanst tijdens de kinderdisco. En aan het eind van de dag kun je heerlijk douchen in een van de goedverzorgde, schone sanitairgebouwen.

Wat is er in de omgeving te doen?

Ook de omgeving van het vakantiepark biedt voldoende mogelijkheden voor uitstapjes. Zo staat u voor u het weet in de prachtige kasteeltuinen van Arcen. En ook Toverland Sevenum ligt op steenworp afstand van het Vakantiepark. En voor de golfers kan er een balletje geslagen worden op Golfbaan Bleijenbeek. Dus ook een dagje buiten Vakantiepark Leukermeer is zeker de moeite waard!

Is dit uw camping in Limburg voor 2020?

Zoals u kunt zien heeft Vakantiepark Leukermeer een heleboel te bieden. Maar dit is nog niet alles. Neem gerust nog een kijkje op de website om alle activiteiten en faciliteiten te zien. Bent u overtuigd? Dan zien we u graag terug op deze mooie camping in Limburg in 2020!

 
Boek nu uw camping in Limburg voor 2020
 
 
ACSI
ADAC
PINcamp