Menu
Zoek & Boek

Watersport

Watersport & spektakel op Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer biedt volop actie op het water! U kunt bij ons watersporten in alle soorten en maten beoefenen. Ontdek op deze pagina welke watersporten u kunt beoefenen op en aan het Leukermeer én op de Maas. Voor het huren van een kano, boot of waterfiets kan je terecht bij onze Strandkiosk aan het Leukermeer. Onze medewerkers helpen je graag!

Gave sloep huren

Gave sloep huren

Wilt u lekker comfortabel en relaxt op het Leukermeer varen? Huur dan een van de luxe sloepen met veel zitruimte en een ruime open kuip.

Meer informatie
Zeilen, surfen, kanoën, waterfietsen of een motorboot huren

Zeilen, surfen, kanoën, waterfietsen of een motorboot huren

Maak een prachtige zeiltocht of surf het Leukermeer over. Alleen of met z’n tweeën: in onze beachkano’s leert u het Leukermeer van zijn mooiste kant kennen! Lekker relaxed over het Leukermeer drijven en de prachtige omgeving in u opnemen: het kan op onze populaire waterfietsen. Wilt u zelf een stukje varen? Huur dan een van onze motorboten. Geniet met het hele gezin op het Leukermeer!

Meer informatie
Wakeboard school & waterskiën

Wakeboard school & waterskiën

Maak kennis met onze wakeboard school en ga met een gave boot en een uniek communicatiesysteem het Leukermeer op: u krijgt instructies via luidsprekertjes in de helm. Maar u kunt natuurlijk ook uw boot meenemen op vakantie en de Maas verkennen vanaf uw waterski's.

Bezoek website
Banaanvaren

Banaanvaren

Wie durft er met een hele groep op de banaan?? Met zijn achten op een banaan achter een super gave speedboot om even je adrenaline op peil te brengen!

ANWB