Vakantie & Resort Leukermeer

Nazomeren aan het Leukermeer in Limburg

Uitgelicht: Zomervakantie
Verzeker uzelf van uw favoriete accommodatie of kampeerplek.
  • Vakantiepark met jachthaven
  • Nazomeren aan het strand van het Leukermeer
  • Huisje huren of kamperen in september

Genieten tijdens een vakantie aan het water in september in Limburg

Wilt u nog even nagenieten van de zomer? Vier dan uw vakantie in september in Limburg bij Vakantie & Resort Leukermeer. Vermijd het hoogseizoen en geniet in alle rust en ruimte op ons vakantiepark aan het water. Neem uw boot mee en vaar over de oever van de Maas en leg de boot vervolgens aan in onze jachthaven. Beoefen op ons park een watersport. Is het wat minder goed weer? Neem dan een duik in ons overdekte zwembad! U kunt bij ons een huisje huren of kamperen in september. Wat uw keuze ook is, u geniet gegarandeerd van een heerlijke nazomer in Limburg!

Zoek & boek uw ideale vakantie in september in Limburg¬†‚§Ķ

Kamperen of toch een vakantiehuis huren in september?

In september is de temperatuur nog vaak aangenaam genoeg om heerlijk te kunnen kamperen. Bij Leukermeer kunt u kamperen op ruime (autovrije) kampeerplaatsen. Ook kunt u bij ons comfortabel overnachten in een accommodatie. Ons aanbod is erg breed, kies bijvoorbeeld voor een overnachting in september in een beachlodge, chalet of zelfs in een unieke floating house op het water! Een deel van onze accommodaties zijn huisdiervriendelijk, zo hoeft uw viervoeter niet thuis te blijven tijdens uw vakantie in september. 

Een greep uit onze faciliteiten:

  • Midgetgolfbanen
  • Beachclub Leukermeer
  • Fiets- en scooterverhuur
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Watersportfaciliteiten
  • Pumptrack en padelbaan

Ontdek Noord-Limburg tijdens uw vakantie in de nazomer

Tijdens uw vakantie in september bij Leukermeer Vakantie & Resort kunt u uitstekend genieten van alle faciliteiten en het prachtige meer. Maar ook is er van alles te doen in de omgeving. Ons park ligt midden in het natuurgebied de Maasduinen. Hier kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. Ook zijn er vele pittoreske plaatsjes die u kunt bezoeken tijdens de nazomer zoals Lottem, Arcen en Venray. Gaat u met jonge kinderen op vakantie? Dan gaan zij een bezoekje aan Toverland zeker waarderen! Wat gaat u doen tijdens uw vakantie in september in Limburg?

9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.

Veelgestelde vragen over een vakantie in september in Limburg

ūüíö Wat is een leuke bestemming voor in september?

Noord-Limburg is een ideale bestemming voor een vakantie in september. Geniet van gezellige plaatsjes en het mooie natuurgebied de Maasduinen. Dit kan allemaal vanaf Vakantie & Resort Leukermeer! Met wie komt u nazomeren in Limburg?

ūüŹ° Waar boek ik een vakantiehuisje in september in Limburg?

Bij Leukermeer! Op ons vakantiepark aan het water kunt u mooie chalets, lodges en floating houses huren. In september kunt u nog genieten van onze prachtige faciliteiten zoals het zwembad, de padelbaan, beachclub en watersportfaciliteiten.