Menu
Zoek & Boek

Camping in de buurt van Venray

Bent u op zoek naar een leuke camping in de buurt van Venray? Dan is Camping Leukermeer de plek voor u. Gelegen aan het mooie Leukermeer is dit een camping Venray voor jong en oud!

Camping Venray met watersport

Als u een liefhebber bent van watersporten, dan is Camping Leukermeer de plek bij uitstek om uw vakantie te plannen. De camping biedt namelijk verschillende stoere, leuke watersporten aan. Zo kunt u er bijvoorbeeld les nemen in Wakeboarden en Waterskiën. Tijdens de lessen leert u de fijne kneepjes van deze "extreme" watersporten. Bent u met een vriendengroep op vakantie? Dan is het banaanvaren mogelijk iets voor u. Klim met zijn allen op de banaan en kijk wie er het langste kan blijven zitten! Wilt u het liever wat rustiger aan doen op het water? Dan is het kanovaren, surfen of waterfietsen misschien de activiteit voor u.

Camping Venray Watersport

Camping met jachthaven

Ook als u met uw eigen vaarmiddel naar de camping wilt komen, is dit geen enkel probleem. U kunt gebruik maken van de jachthaven bij de camping. Hier kunt u aanmeren, om vervolgens een heerlijke vakantie aan het Leukermeer te beleven. U kunt hier zelfs een vaste plek reserveren.

Geïnteresseerd naar de jachthaven bij Camping Leukermeer? Kijk dan hier naar de tarieven voor 2019.

Kamperen op Camping Venray

Wilt u komen kamperen op onze camping? Dat is uiteraard mogelijk. Op Camping Leukermeer kunt u verschillende kampeerplaatsen reserveren. Zo is er de comfort kampeerplaats. Deze kampeerplaats beschikt over elektriciteit, een eigen watervoorziening EN u heeft toegang tot draadloos internet. Komt u met een camper, dan is de camperplaats misschien meer geschikt voor u. De camper plaatsen zijn ook voorzien van elektriciteit. Daarnaast heeft de plek een harde ondergrond, wat het opzetten van de camper een stuk makkelijker maakt.

 

Camping Venray kamperen tent

Komt u ook?

Kamperen op camping Venray Leukermeer is dus van alle gemakken voorzien. U kunt hier heel goed verschillende waterrsporten beoefenen. Daarnaast kunt u uw eigen vaarmiddel meenemen tijdens uw vakantie. Er zijn verschillende kampeer en huurmogelijkheden op de camping, dus er is voor iedereen een ideale vakantie te plannen.

 

Boek nu uw vakantie op Camping Venray Leukermeer

ANWB