Vakantie & Resort Leukermeer
Leukermeer vakantie
Vakantie Leukermeer
Vakantie & Resort Leukermeer
Leukermeer
Leukermeer vakantie
Vakantie Leukermeer
Vakantie & Resort Leukermeer
Leukermeer
Leukermeer vakantie
Vakantie Leukermeer
Vakantie & Resort Leukermeer
Vakantie & Resort Leukermeer
Leukermeer vakantie

Vakantie & Resort Leukermeer

Uitgelicht: Zomervakantie
Verzeker uzelf van uw favoriete accommodatie of kampeerplek.
  • Vakantie op of aan het water
  • Midden in de prachtige Maasduinen
  • Bruisend van sport, spel en avontuur

    

Het leukste 5-sterren vakantiepark in Limburg

Vier vakantie in luxe en aan het water!

Al ruim 35 jaar is Vakantie & Resort Leukermeer het leukste vakantiepark met camping in Limburg. Een prachtige plek waar jong en oud zich vermaakt en geniet van een topvakantie. Of u nou een luxe vakantiepark of topcamping in Nederland zoekt, u kunt bij ons terecht. Ons luxe vakantiepark in Limburg bevindt zich aan het Leukermeer. De familie van Wiefferen en alle medewerkers heten u van harte welkom!

Uniek: een vakantiepark met luxe jachthaven

Voor vakantiegasten, passanten en vaste ligplaatsen. Met uw boot varen in Limburg is prachtig. Neem uw boot mee op vakantie, want u bent van harte welkom in de mooist gelegen jachthaven in Limburg met mooie ligplaatsen en veel rust en ruimte. Onze camping aan het water is de perfecte thuishaven voor korte en lange tochten op de Maas en de aansluitende grote Limburgse plassen. Binnen 5 minuten varen bent u op de Maas en daar mag u hard varen, wakeboarden, waterskieën en banaanvaren. Dus bezoek misschien wel de mooiste 5 sterren camping in Nederland!

Een fantastische vakantie ervaring!

Kom vakantie vieren op ons fantastische vijfsterren park.... een ervaring die u niet snel zult vergeten en zeker nog een keer wilt meemaken. Een schitterende omgeving aan het water en in het groen, uitgebreide activiteiten en faciliteiten en mooi gelegen kampeerplaatsen, gezellige chalets, lodges, beachlodges en zelfs floating houses, een ruime jachthaven en héél veel water!

Bij Nationaal Park De Maasduinen

Ontdek de schoonheid van het unieke Nationaal Park De Maasduinen! Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets en geniet van de uitgestrekte heides en weelderige bossen.

Yvonne H.

April, 2024

    

Ons verblijf in de woonboot was erg fijn, de rust en het geweldige uitzicht zorgden ervoor dat we heerlijk konden ontspannen. Het huis is zeer modern en goed onderhouden. Het was moeilijk om afscheid te nemen en we hopen dat we de kans krijgen om terug te komen.

Gaelle P.

April, 2024

    

Aangename en ideale locatie bij het water en leuk dat je een parkeerplaats kort erbij hebt!! Leuke parade met fer en friends dat onmiddellijk voor sfeer zorgt. Beach club met goede prijzen, super service en alles was heel snel klaar. Leuk zwembad, Leuk concept... de kids hebben zich echt geamuseerd, dus wij ook.

Christian O.

Maart, 2024

    

Het verblijf op het Leukermeer was geweldig! We hadden de strandlodge direct aan het water. De kinderen speelden in het zand - we dronken wijn op het terras en keken naar de zonsondergang! Wat wil je nog meer? De faciliteiten op het park zijn geweldig en zeer kindvriendelijk. Onze kinderen vonden het zwembad en de pompenbaan geweldig. De fietstocht rond het meer was ook geweldig.

Anwb Camping       ADAC logo