1. 5-sterren camping
  2. In Limburg
  3. Gelegen aan het water

Camping aan het water

Wat is er nu heerlijker dan op een hete zomerdag lekker af te koelen aan het water? Vakantiepark Leukermeer is een 5 sterren vakantiepark waar u ook kunt kamperen aan het water. Op onze camping aan het water bent u aan het juiste adres voor een onbezorgde vakantie voor jong en oud. Dus kom genieten van onze 5-sterren camping aan het Leukermeer!

Heerlijk kamperen aan het water

Op onze camping aan het water vindt u prachtige comfortplaatsen. Wilt u liever een veilige plek voor uw kleine kinderen? Kies dan voor een autovrije comfortplaats. Deze zijn net zo luxe als de gewone comfortplaatsen, maar u en de andere kampeerders mogen hier geen auto parkeren. Daardoor kunnen uw kinderen veilig over het veld rennen. In beide gevallen krijgt u:

  • eigen stroomaansluiting
  • eigen water
  • eigen afvoer

Douches, afwasplekken en wc´s vindt u in onze luxe sanitaire voorzieningen. Die zijn gratis, schoon en altijd tiptop in orde. Zo kunt u dus heel voordelig kamperen aan het water.

 
Kom naar onze camping aan het water
 

Camping aan het water = genieten voor jong en oud

Wanneer u bij ons komt kamperen aan het water zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Zo kunt u met uw hele gezin van uw welverdiende vakantie genieten.

Lekker ontspannen op het strand...

Wij zijn een echte camping aan het water, want we liggen direct aan het Leukermeer. Op onze camping vindt u bovendien een groot strand dat aan het Leukermeer grenst. Hier kunt u heerlijk ontspannen. Bijvoorbeeld genieten van een goed boek, zonnebaden of toekijken hoe uw kinderen in het aquapark spelen. Bent u liever bezig? Help dan mee met het bouwen van het hoogste zandkasteel ooit of doe mee met een potje beachvolleybal. Op ons strand hoeft niemand zich te vervelen.

... of bij de beachclub

Bij Beachclub Leukermeer bent u van harte welkom voor een hapje of een drankje. Vanaf de Beachclub heeft u een prachtig uitzicht over het mooie Leukermeer. Er is regelmatig live muziek in het café en ook voor de kleintjes is er van alles te doen. Kortom, bij Beachclub Leukermeer ervaart u het echte vakantiegevoel van kamperen aan het water.

Aquapark Leukermeer

Voor iedereen die gek is op water, actie en een uitdaging hebben wij het Aquapark Leukermeer. Op onze camping aan het water is dit Aquapark elke zomer geopend. Hier kunnen in de maanden juli en augustus uw (klein)kinderen even helemaal los gaan. Bij mooi weer is het Aquapark geopend vanaf 13.00 uur. Goed om te weten: een kaartje kost €5,00 en is verkrijgbaar bij de receptie.

 
 
 

Voordelen van kamperen aan het water

Vakantie aan het water heeft een aantal voordelen. Zo kunt u altijd afkoeling zoeken als het warm is. Ook kunt u een hengeltje uitgooien. Daarnaast kunnen uw kinderen lekker spelen op het strand en in het aquapark. Ten slotte kunt u veel watersporten bij ons beoefenen. Zoals zeilen, surfen, kanoën, waterfietsen en SUP Biken. U verveelt uzelf dus nooit op onze camping aan het Leukermeer.

Boek nu uw camping aan het water

Wilt u niets missen van onze camping aan het water? Boek dan nu een mooie kampeerplaats of huuraccommodatie. Met keuze uit verschillende mooie kampeerplaatsen en luxe huuraccommodaties zit er zeker iets voor u bij. Bekijk snel de mogelijkheden en boek uw verblijf op onze camping aan het water.