Menu
Zoek & Boek

Camping aan het water

Wat is er nu heerlijker dan op een hete zomerdag lekker af te koelen aan het water? Vakantiepark Leukermeer is een 5 sterren vakantiepark waar u ook kunt kamperen aan het water. Op onze camping aan het water bent u aan het juiste adres voor een onbezorgde vakantie voor jong en oud. Dus kom genieten van de 5 sterren camping!

Kom ook naar onze camping aan het water.

Camping aan het water - Beach club Leukermeer 

Wanneer u komt kamperen op onze camping zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Bij Beach club Leukermeer bent u van harte welkom voor een hapje of een drankje. Vanaf de Beach club heeft u een prachtig uitzicht over het mooie leukermeer. Er is regelmatig live muziek in het café en ook voor de kleintjes is er van alles te doen. Kortom bij Beach club Leukermeer ervaart u het echte vakantiegevoel.

Aquaparx Leukermeer.

Voor iedereen die gek is op water, actie en niet bang is voor een uitdaging hebben wij het Aquapark Leukermeer. Wanneer u bij ons komt kamperen op de camping aan het water in de maanden juli en augustus kunnen uw (klein) kinderen even helemaal los gaan in ons supergave open air waterpark. Bij mooi weer is het Aquaparx geopend vanaf 13.00 uur en een kaartje kost €4,- verkrijgbaar bij de receptie.

Op het park

Kom naar onze camping en geniet van alle faciliteiten die vakantiepark Leukermeer te bieden heeft. Ons park beschikt onder andere over:

Kom ook Kamperen aan het water.

Voordelen van een camping aan het water

Vakantie aan het water heeft een aantal voordelen. Zo kun je altijd afkoeling zoeken als het warm is. Ook kun je een hengeltje uitgooien. Daarnaast kan er op het strand gespeeld worden en kan er lekker gekliederd worden met water. Ten slotte heeft het als voordeel dat je er ideaal watersporten kan beoefenen. Zo kun je er zeilen, surfen, kanoën en waterfietsen. Je verveeld je dus nooit op deze camping!

Boek nu uw camping aan het water

Wilt u niets missen van onze camping aan het water? Boek dan nu een mooie kampeerplaats of huuraccommodatie. Met keuze uit verschillende mooie kampeerplaatsen en luxe huuraccommodaties zit er zeker iets voor u bij. Bekijk snel de mogelijkheden en boek op onze camping aan het water.

 

Camping aan het water in Limburg

 

ANWB