Menu
Zoek & Boek

Mooie camping aan het water in Nederland

Bent u op zoek naar en camping aan het water in Nederland? En houdt u van gezelligheid, plezier en vermaak tijdens uw vakantie? Dan is Vakantiepark Leukermeer de plek die u zoekt. Met verschillende uitstekende voorzieningen en faciliteiten op de camping zal het u nergens aan ontbreken!

Met uw boot naar de camping aan het water in Nederland

Nog een heel groot voordeel voor de botenbezitters onder u: Vakantiepark Leukermeer heeft een uitgebreide jachthaven waar u tijdens uw vakantie aan kunt meren met uw boot. Vanaf uw ligplaats in de jachthaven vaart u zo de Maas op. U kunt op uw gemak de Limburgse wateren verkennen om vervolgens weer lekker uit te kunnen rusten op onze camping aan het water in Nederland. De nieuwe aanlegsteigers zijn geschikt voor boten tot wel 20 meter lang. Daarnaast zijn de steigers voorzien van stroom- en waterpunten. En wilt u uw boot laten "overwinteren" op onze camping aan het water? Dan kunt u hem gerust in de haven laten liggen tijdens de wintermaanden!

Een schone en veilige aanlegplaats

De jachthaven en het strand van Vakantiepark Leukermeer zijn onderscheiden met een blauwe vlag. Dat betekent dat het zwemwater schoon, hygiënisch en veilig zwemwater is. U kunt hier dus gerust heerlijk zwemmen. 

Camping aan het water Nederland

Kamperen op Vakantiepark Leukermeer

Op de camping kunt u kiezen uit Comfortplaatsen en Camperplaatsen. De Comfortplaatsen zijn ongeveer 100 m² groot. Daarnaast beschikken ze over een antenne aansluiting en 10 Ampère stroomvoorziening. Ook hebben ze een CAI-, water- en afvoeraansluiting. Er is op de camping overal draadloos internet aanwezig, dus u kan altijd verbonden blijven met het internet. Daarnaast mag u uiteraard gebruik maken van alle voorzieningen op de camping.

Mooie camperplaatsen

Ook beschikt onze camping aan het water in Nederland over mooie camperplaatsen. De camperplaatsen beschikken over een verharde ondergrond en hebben een 16 Ampère elektriciteitsaansluiting. En ook op de Camperplaatsen mag je gebruik maken van alle top-voorzieningen op de camping.

Luxe huuraccommodaties

Een echte 5 sterren camping beschikt natuurlijk over luxe huuraccommodaties. Daarom kunt u op Vakantiepark Leukermeer de mooiste lodges en chalets huren. Bijvoorbeeld de luxe Beachlodge Haven. Deze luxe lodge kijkt uit over de jachthaven van het Leukermeer. Neem ook eens een kijkje bij de Beachlodge Eiland. Deze luxe vakantiewoning beschikt over alle luxe die u nodig heeft voor een heerlijk verblijf.

Bekijk hier alle huuraccommodaties

Een vakantie in 2021 aan het water

Ook in 2021 kunt u weer heerlijk vakantie komen vieren op ons Vakantiepark aan het Leukermeer. En uiteraard weer in een luxe accommodatie of op een mooie kampeerplaats. Onze camping aan het water in Nederland is namelijk op een van de mooie plekjes van Brabant gelegen: strak aan het Leukermeer. En dat maakt het mogelijk dat wij onze accommodaties met een prachtig uitzicht over het water hebben kunnen neerzetten. Dat wilt u natuurlijk niet missen. Kies daarom voor uw vakantie in 2021 voor een mooie Beachlodge. Deze accommodaties kijken uit op de haven of op het eiland van het Leukermeer. Zo wordt u elke ochtend wakker met een uitzicht om van te dromen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een van onze andere accommodaties of 1 van de kampeerplaatsen.

Boek uw vakantie voor 2021

ANWB