Vakantie & Resort Leukermeer
Vakantie & Resort Leukermeer
Vakantie & Resort Leukermeer
Vakantie & Resort Leukermeer
Vakantie & Resort Leukermeer
Vakantie & Resort Leukermeer
Vakantie & Resort Leukermeer

Vakantie & Resort Leukermeer

Uitgelicht: Meivakantie
Verzeker uzelf van uw favoriete accommodatie of kampeerplek.
 
  • Vakantie op of aan het water
  • Midden in de prachtige Maasduinen
  • Bruisend van sport, spel en avontuur
 
 

    

Het leukste 5-sterren vakantiepark in Limburg

Vier vakantie in luxe en aan het water!

Al ruim 35 jaar is Vakantie & Resort Leukermeer het leukste vakantiepark met camping in Limburg. Een prachtige plek waar jong en oud zich vermaakt en geniet van een topvakantie. Of u nou een luxe vakantiepark of topcamping in Nederland zoekt, u kunt bij ons terecht. Ons luxe vakantiepark in Limburg bevindt zich aan het Leukermeer. De familie van Wiefferen en alle medewerkers heten u van harte welkom!

 
 
 

Uniek: een vakantiepark met luxe jachthaven

Voor vakantiegasten, passanten en vaste ligplaatsen. Met uw boot varen in Limburg is prachtig. Neem uw boot mee op vakantie, want u bent van harte welkom in de mooist gelegen jachthaven in Limburg met mooie ligplaatsen en veel rust en ruimte. Onze camping aan het water is de perfecte thuishaven voor korte en lange tochten op de Maas en de aansluitende grote Limburgse plassen. Binnen 5 minuten varen bent u op de Maas en daar mag u hard varen, wakeboarden, waterskieën en banaanvaren. Dus bezoek misschien wel de mooiste 5 sterren camping in Nederland!

Een fantastische vakantie ervaring!

Kom vakantie vieren op ons fantastische vijfsterren park.... een ervaring die u niet snel zult vergeten en zeker nog een keer wilt meemaken. Een schitterende omgeving aan het water en in het groen, uitgebreide activiteiten en faciliteiten en mooi gelegen kampeerplaatsen, gezellige chalets, lodges, beachlodges en zelfs floating houses, een ruime jachthaven en héél veel water!

 
 
 

Bij Nationaal Park De Maasduinen

Ontdek de schoonheid van het unieke Nationaal Park De Maasduinen! Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets en geniet van de uitgestrekte heides en weelderige bossen.

 
 
 
 

Henk V

30-06-2023

    

Overal dichtbij, leuk en levendig park. Vooral doorgaan….

 
 

Anky V.

4 -07-2023

    

Mooie standplaatsen, veel voorzieningen en een mooi wandelgebied ook over de camping.

 
 

Willem G

03-07-2023

    

Er is van alles te doen op de camping. De kampeerplekken hebben voldoende ruimte en er hangt een gemoedelijke en gezellige sfeer..

 

MEER REVIEWS

 

Anwb Camping       ADAC logo